Accident cu trei morți, în Dâmbovița. Un autoturism s-a tamponat cu un camion, la Bâldana

Un autocamion şi un autoturism au fost implicate, sâmbătă dimineaţă, într-un accident pe DN 7 între Slobozia Moară şi Bâldana, iar trei persoane au murit, informează ISU Dâmboviţa.

23 oct. 2021, 09:14
Accident cu trei morți, în Dâmbovița. Un autoturism s-a tamponat cu un camion, la Bâldana

Cele trei persoane care au murit în accident se aflau în autoturism. „La sosirea echipajelor la locul accidentului au fost identificate patru victime, şoferul autocamionului, conştient, şi trei persoane în autoturism încarcerate, inconştiente. Pompierii au început imediat acţiunile de descarcerare.

Din nefericire, cele trei persoane din autoturism sunt decedate. Şoferul autocamionului a fost asistat medical şi refuză transportul la spital„, precizează ISU Dâmboviţa.

Citeşte şi Accident cumplit. Microbuz răsturnat la Cluj. Șase persoane duse de urgență la spital

La locul accidentului au fost mobilizate de la Garda Răcari o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, de la Detaşamentul Titu o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD, iar de la Detaşamentul Târgovişte o autospecială de descarcerare grea şi două ambulanţe.

Citeşte şi Accident ca-n filme în centrul Capitalei. O mașină de Poliţie a fost proiectată într-un panou publicitar, în Piaţa Unirii

Tot pe DN 7, dar pe Valea Oltului, cinci cetăţeni spanioli au fost răniţi grav vineri seara în urma unui accident. Accidentul s-a produs în comuna Câineni, sat Robeşti, implicate fiind un autoturism şi o dubiţă. Una dintre cele cinci victime o tânără de 22 de ani, a decedat la spital, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.