Accident cumplit. Microbuz răsturnat la Cluj. Șase persoane duse de urgență la spital

Un accident groaznic a avut loc vineri dimineața în localitatea Bologa, Cluj, unde un microbuz s-a răsturnat, iar șase persoane au fost transportate de urgență la spital.

22 oct. 2021, 10:21
Accident cumplit. Microbuz răsturnat la Cluj. Șase persoane duse de urgență la spital

Accident cumplit. Un microbuz cu persoane s-a răsturnat vineri dimineața, în localitatea Bologa, județul Cluj.

În jurul orei 8.30 au fost alertate două autospeciale, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ ca urmare a răsturnării unui microbuz la intrare în localitatea Bologa. În momentul sosirii la locul accidentului pompierii au găsit șapte persoane ieșite din autovehicul, dintre care patru minori, care prezentau afecțiuni ușoare.

Șase persoane sunt transportate în acest momente la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate, relatează stiridecluj.ro.

Accident mortal în Italia. O fată de 19 ani a decedat pe loc

Doi tineri care se aflau într-un microbuz ce se deplasa în direcția Trieste au trecut printr-o tragedie cumplită după ce autovehiculul a fost lovit în plin de un tir.

Doi tineri români au trecut printr-o adevărată tragedie pe autostrada A4, Roncade și Meolo, în direcția Trieste, Italia, după ce microbuzul în care se aflau a intrat cu viteză într-un TIR staționat în zona de repaus, la kilometrul 407.

Nenorocirea a avut loc marți dimineață, în jurul orei 4.30.

Potrivit publicației Treviso Today, o autoutilitară cu numele de înmatriculare românești s-a ciocnit cu un TIR sloven, oprit de-a lungul autostrăzii A4.

În urma impactului devastator, o tânără româncă în vârstă de 19 ani, A.F.M, care se afla în dubă, a murit pe loc. Un alt tânăr, V.I.L., în vârstă de 26 de ani, probabil șoferul autoutilitarei, a fost grav rănit și transportat cu ambulanța la spitalul Angelo din Mestre.

La locul accidentului au intervenit poliția rutieră, ambulanța, pompierii, personalul Autovie Venete și vehiculele de urgență, relatează Observator.

Doi tineri de 18 și 22 de ani au murit în accident, în Suceava. Alți trei au fost grav răniți
Alți trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani au fost răniți în urma accidentului.

Tragedia s-a petrecut în această după-amiază pe raza localității Dumbrava, comuna Cornu Luncii.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că au fost implicate cinci persoane: un tânăr de 22 de ani care a decedat pe loc, un alt băiat de 18 ani care a intrat în stop cardiorespirator și i s-au aplicat manevre de resuscitare, iar ceilalți trei pasageri au fost transportați la spital cu răni grave.

În cazul tânărului de 18 ani s-au efectuat manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute, dar fără succes. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și trei echipaje SAJ, conform Monitorul de Suceava.