Accident între un autocar înmatriculat în Ucraina şi un autoturism pe DN2B. Nouă persoane sunt rănite

Nouă persoane au fost rănite luni dimineaţă în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar înmatriculat în Ucraina, produs pe DN 2 B, la ieşire din localitatea brăileană Baldovineşti. Potrivit Poliţiei, accidentului a fost provocat de o şoferiţă în vârstă de 59 de ani din Constanţa care a intrat pe contrasens într-o curbă la dreapta şi s-a ciocnit frontal cu autocarul ucrainean.

RomaniaTV.net
07 mai 2018, 05:13
Accident între un autocar înmatriculat în Ucraina şi un autoturism pe DN2B. Nouă persoane sunt rănite

În urma impactului, trei persoane au rămas încarcerate: şoferiţa autoturismului şi fiul său de 16 ani, precum şi şoferul autocarului. În total, 9 persoane, atât din autocar cât şi din autoturism, au fost rănite, potrivit news.ro. Toţi răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila în timp ce echipajul medical prezent la faţa locului a consultat restul persoanelor pentru a vedea în ce stare sunt.

În autocar, care este din Ucraina, erau 51 de persoane, iar în autoturismul înmatriculat în Constanţa două persoane.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului, traficul pe DN 2 B Brăila-Galaţi a fost blocat aproape trei ore.

Pasagerii din autocar au fost preluaţi de două autocare aparţinând societăţii locale de transport în comun din Brăila şi transportaţi la Vama Giuguleşti, unde vor aştepta un autocar care să-i preia şi să-i ducă la destinaţie.