Accident cu un autocar plin cu copii. Educatoarea a leşinat, mai multe ambulanţe la faţa locului

Clipe de groază pentru zeci de copii de la o grădinţă din judeţul Iaşi. Autocarul cu care mergeau la un spectacol a fost izbit de o maşină. Micuţii au căzut unii peste alţii.

RomaniaTV.net
14 apr. 2016, 09:27

Un autocar cu copii a fost implicat, joi, într-un accident pe Podu Ros. Autocarul venea dinspre Bucium, de la o gradinita, aducand copii la Teatrul Luceafarul, unde urmau sa asiste la un spectacol. In zona Podu Ros, un conducator auto care nu a respectat regulile de circulatie a intrat in coliziune cu autocarul.

Potrivit bzi.ro, în conditiile date, soferul autocarului a franat brusc, iar in urma impactului trei copii au suferit cateva zgarieturi, iar o educatoare a lesinat. 

La fata locului au intervenit medicii cu ambulante, educatoarea a primit ingrijiri, iar micutii au fost transportati la spital. Ceilalti copii sunt in sala, iar colegii lor, dupa ce vor primi ingrijiri la spital, vor fi adusi si ei la spectacol. De precizat ca incidentul nu s-a soldat cu daune materiale.

Directorul teatrului, Ioan Holban, a confirmat incidentul intrafic si a spus ca autocarul se afla acum in zona institutiei.

„Analizam si noi acum sa vedem despre ce a fost vorba si sa vedem cine se face vinovat. Din ce stiu eu, un autoturism a intrat in autocar. Acum cercetez si eu cazul si astept si rezultatele de la politie. Totusi, soferul nostru este foarte experimentat si nu cred ca el este vinovat. Desigur a intervenit si ambulanta si a preluat cativa copii. Unii dintre ei s-au si speriat, dar sunt in afara oricarui pericol”, a spus directorul institutiei.

Vezi şi: Un microbuz cu copii, răsturnat pe Autostradă. Patru copii răniţi, un bărbat a fost preluat de un elicopter SMURD VIDEO