Accident cu zeci de victime în Galați și Giurgiu. Mai mulți copii și adulți au ajuns la spital

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă după- amiază, într-un accident rutier produs în localitatea Valea Plopilor, unde două autoturisme s-au ciocnit, ambele fiind proiectate în afara carosabilului. De asemenea, cinci persoane au fost rănite în urma unui accident în Galați.

25 nov. 2023, 17:19
Accident cu zeci de victime în Galați și Giurgiu. Mai mulți copii și adulți au ajuns la spital

Cinci persoane au fost rănite sâmbătă în urma unui accident rutier produs în localitatea Valea Plopilor, județul Giurgiu. Potrivit ISU Giurgiu, în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau, în total, nouă persoane.

În urma impactului violent, ambele maşini au fost proiectate în afara şoselei. La faţa locului au fost trimise trei echipaje medicale de la SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Giurgiu.

Citește și: Cine era Timeea, tânăra de 24 de ani care a murit într-un teribil accident în Arad. Tânăra era profesoară și abia își serbase ziua de naștere

Două dintre victime au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, iar alte trei, între care doi copii, au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

„O femeie, în vârstă de 43 de ani şi cei doi copii – o fată de 14 ani şi un băiat de 6 ani – au fost transportaţi la un spital din Capitală, conştienţi şi cooperanţi. Alte două persoane implicate au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au refuzat transportul la spital”; au transmis oficialii ISU Giurgiu.

Citește și: Ireal! Șoferul din Târgoviște care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni scapă de închisoare. Ce sentință a primit

Un alt accident rutier a avut loc sâmbătă, pe DN 25 Galaţi-Tecuci, în apropierea localităţii Independenţa, judeţul Galaţi, între două autovehicule, soldat cu rănirea a cinci persoane. Două autoturisme s-au ciocnit violent în această după-amiază, cel mai probabil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil alunecos.

În urma impactului, cinci persoane aflate în cele două autoturisme au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului a fost trimise mai multe ambulanțe ale SAJ și SMURD. Poliția rutieră face cercetări la fața locului, traficul derulându-se deocamdată cu dificultate.

 

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, într-un accident rutier produs pe DN2E85

Accidentul s-a produs în jurul orei 16.35. Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN2/E85 în comuna Dumbrăveni, s-a produs un accident rutier între două autoturisme.

Conform primelor date, o persoană a decedat, iar alte două au fost preluate de ambulanţe. Traficul este blocat pe ambele sensuri.