Accident cumplit, 16 morţi după ce un camion s-a ciocnit frontal cu un microbuz

Un camion și un microbuz s-au ciocnit în districtul Șahtiorski din Republica Populară Donețk, ucigând 16 persoane, informează agenția TASS.

07 dec. 2022, 10:02
Accident cumplit, 16 morţi după ce un camion s-a ciocnit frontal cu un microbuz

Accident grav în Uvraina. „Pe autostrada Shakhtersk – Torez a avut loc o coliziune a unui camion care transporta militari cu un microbuz. 16 persoane au fost ucise, trei victime au fost spitalizate”, au precizat serviciile de urgență pentru TASS.

Autoritățile au spus că printre morți se afla și un șofer de camion. La locul accidentului, serviciile operaționale lucrează pentru a clarifica circumstanțele accidentului. De asemenea, serviciile de urgență au transmis că victimele se află la terapie intensivă. „Trei dintre victime sunt în stare gravă. Sunt militari, la terapie intensivă”, a spus sursa.

Voldomir Zelenski, mesaj înflăcărat către ucraineni: „Vă doresc un singur lucru – victoria! Nouă tuturor. O meritaţi!”
Ministerul sănătății din regiune a declarat că numărul victimelor a crescut la patru. „Patru victime ale accidentului au fost aduse la Spitalul Orășenesc Central Torez”, a precizat Ministerul Sănătății din DPR.

Ulterior, serviciile de urgență au raportat că numărul victimelor a crescut la șase. „Potrivit informațiilor actualizate, 15 persoane au fost ucise, șase au fost rănite. Trei au fost duși la Șahtersk, trei la Torez CrB. Doar șase victime în acest moment”, a declarat sursa.

Militarii ruși mor de foame pe frontul din Ucraina. „Sunt abandonați și lăsați de izbeliște. Gătesc porumb pe care l-au găsit pe câmp!”