Accident cumplit cu patru autovehicule implicate şi nouă răniţi pe DN7, la Lazaret. A fost chemat elicopterul SMURD

Traficul rutier este complet blocat duminică după-amiază pe DN 7, Valea Oltului, în zona localităţii Lazaret, în urma unui accident în care au fost implicate patru autoturisme, fiind şase persoane rănite, dintre care una încarcerată.

01 aug. 2021, 16:25
Accident cumplit cu patru autovehicule implicate şi nouă răniţi pe DN7, la Lazaret. A fost chemat elicopterul SMURD

ISU Sibiu a precizat că niciun rănit în accidentul produs duminică în Lazaret nu a murit, după ce anterior anunțase decesul unui bărbat.

ISU Sibiu a revenit asupra informațiilor anunțate și a precizat că nu a fost înregistrată nicio persoană decedată după accidentul din Lazaret. „Potrivit informațiilor primite de la fața locului, toate victimele sunt conștiente”, au transmis reprezentanții instituției.

Conform acestora, echipajele SMURD Sibiu au preluat pentru transportul la spital 5 persoane cu diverse traumatisme.

Potrivit ultimelor date, numărul persoanelor implicate în accidentul dintre patru mașini petrecut la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea este de nouă, conform Digi24.

Accident pe DN7, lângă Lazaret. Nouă răniţi şi traficul complet blocat

„Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, pe care l-a proiectat în alt autoturism condus pe aceeași direcție, dupa care a ricoșat în alt autoturism, condus tot spre Sibiu”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Bărbatul care ar fi produs accidentul are 54 de ani și este din județul Vâlcea.

Traficul este blocat complet între județele Sibiu și Vâlcea.

Citeşte şi: Un grup de români, abandonat peste noapte în vama dintre Grecia și Bulgaria: „Au dormit pe scaune metalice, mese sau ciment”