Accident cumplit cu un microbuz de transport persoane. Trei persoane au murit, cinci sunt rănite. A fost activat planul roșu de intervenție

Un accident deosebit de grav a avut loc luni dimineața în județul Galați. Potrivit primelor informații, trei persoane ar fi murit în accident, iar cinci ar fi fost rănite.

13 nov. 2023, 08:18
Accident cumplit cu un microbuz de transport persoane. Trei persoane au murit, cinci sunt rănite. A fost activat planul roșu de intervenție

Accidentul s-a petrecut luni dimineața pe DN 25 Galați – Tecuci, în zona localității Independența, județul Galați. Un microbuz de persoane s-a lovit de un autoturism, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Citește și Băiat de 14 ani găsit mort în baie de către părinți. Familia e în stare de șoc și a refuzat transportarea la morgă

Conform primelor informații, trei persoane ar fi murit în accident. A fost activat planul roșu de intervenție.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția forțelor MAI la fața locului.

Se estimează reluarea normală a circulației după ora 08:00.

Accident în Constanța. Opt victime

Un alt accident s-a produs, luni dimineață, în Constanța.  În urma impactului, opt persoane, printre care şi o fată de 15 ani, au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa. Victimele erau conştiente, suferind diverse traumatisme în urma impactului, au precizat pompierii.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la accident rutier pe DN 38, în localitatea Techirghiol, între un microbuz şi un autoturism.

Citește și O educatoare din Buzău a murit brusc în grădinița unde profesa. Avea doar 46 de ani

În microbuz se aflau şapte persoane, iar în autoturism două persoane. Şoferul autoturismului era încarcerat, dar conştient şi cooperant, au precizat pompierii. La locul evenimentului intervin două autospeciale cu apă şi spumă şi trei echipaje SMURD.