Accident cumplit! Doi fraţi, de 19 şi 20 de ani, au murit pe loc după ce au intrat cu maşina într-un copac

Doi frați au murit miercuri seară, în jurul orei 21:25, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac și s-a răsturnat pe Drumul Național 15D, în afara localității Crăiești.

03 aug. 2023, 08:52
Accident cumplit! Doi fraţi, de 19 şi 20 de ani, au murit pe loc după ce au intrat cu maşina într-un copac

Accident îngrozitor în Neamț: Doi frați de 18 și 20 de ani au murit după ce au intrat cu mașina într-un copac.  „Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 20 ani, din Oniceni, conducea un autoturism din direcţia Roman spre judeţul Vaslui, pe un sector de drum în pantă ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un arbore şi s-ar fi răsturnat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Adrian și Florentina, tată și fiică morți într-un accident rutier îngrozitor, s-au întors acasă pentru totdeauna. Mama, singura supraviețuitoare, îi va conduce astăzi pe ultimul drum

„La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și două echipaje cu ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță. Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au găsit un autoturism care a lovit un copac aflat în afara părții carosabile. În autoturism se aflau două persoane încarcerate.

Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au acționat pentru descarcerarea celor două victime. Din păcate cele două persoane, doi bărbați de aproximativ 19 și 20 de ani prezentau leziuni incomplete cu viața.” – au declarat reprezentanții ISU Neamț

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a precizat că forţele de intervenţie au găsit un autoturism care a lovit un copac şi că în maşină se aflau două persoane. Cele două victime – bărbaţi de aproximativ 19 ani şi 20 ani – au fost descarcerate, însă au decedat.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Biciclist lovit de o maşină, într-un sens giratoriu din Sibiu / Şoferul a fugit, fiind căutat de poliţişti

Un biciclist de 24 de ani a fost lovit, miercuri, de o maşină, într-un sens giratoriu din Sibiu. Şoferul a fugit, fiind căutat de poliţişti.

”Poliţiştii rutieri intervin la un accident de circulaţie produs în municipiul Sibiu, în sensul giratoriu de la intersecţia străzii Fabricii cu strada Hermann Oberth. Este vorba despre o coliziune între un autoturism şi o bicicletă, în urma impactului rezultând vătămarea corporală a biciclistului, un sibian în vârstă de 24 de ani, care a fost transportat la spital conştient”, a transmis, miercuri, IPJ Sibiu.

De la bal, la spital, la propriu! O mireasă furată de la nuntă cu BMW-ul, implicată într-un grav accident

Sursa citată a precizat că poliţiştii Biroului Rutier Sibiu efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor producerii accidentului, dar şi pentru identificarea conducătorului auto, care a părăsit locul imediat după accident.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Sibiu, victima accidentului a suferit un traumatism de coloană cervicală şi traumatism de şold stâng, dar şi răni la braţul stâng.

Prahova: Microbuz de transport pasageri, implicat într-un accident rutier

Un microbuz de transport călători, în care se aflau 10 persoane, a fost implicat într-un accident rutier, miercuri după amiază, în judeţul Prahova. Primele date de la locul accidentului arată că trei persoane primesc îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc pe un drum din satul Cireşanu, din comuna Baba Ana. Conform ISU Prahova, în evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz în care se aflau zece persoane.
Trei dintre persoanele implicate primesc, la ora transmiterii acestei ştiri, îngrijiri medicale la locul accidentului. Acestea sunt conştiente şi cooperante.
La locul accidentului intervin pompieri şi paramedici cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru intervenţia la descarcerare şi trei ambulanţe SMURD.