Accident cumplit, doi oameni grav răniţi. O camionetă cu lemne, lăsată în mijlocul drumului VIDEO

Un accident teribil s-a produs la Satu Mare, din cauza unei camionete cu lemne lăsată în mijlocul drumului. Un microbuz a intrat în plin în spatele maşinii, iar şoferul şi soţia sa au ajuns la spital.

RomaniaTV.net
17 nov. 2016, 21:07
Accident cumplit, doi oameni grav răniţi. O camionetă cu lemne, lăsată în mijlocul drumului VIDEO

Un grav accident a avut loc pe drumul spre vama Petea. Şoferul unei dubiţe nu a observat că pe banda sa staţiona o camionetă plină cu lemne. Maşina era lăsată în mijlocul drumului fără să fie semnalizată. Şoferul nu a mai apucat să frâneze şi a intrat în plin în spatele camionetei.

Potrivit presasm.ro, în urma impactului extrem de violent, şoferul dubei şi soţia sa au ajuns la spital. Pompierii au trebuit să intervină mai întâi pentru descarcerarea femeii.

Citeşte şi: Accident grav cu o căruţă, şase persoane au fost rănite. Şoferul, lovit cu o bâtă

Martorii spun că maşina plină cu lemne ar fi fost lăsată pe marginea drumului încă din cursul zilei. Un şofer chiar a fotografiat-o, iaR în imagine se vede că nu era semnalizată.

În urma accidentului traficul a fost blocat, iar coLOANELE de maşini s-au întins pe doi kilometri. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească în ce condiţii a avut loc accidentul.