Accident cumplit în Alba. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni VIDEO

Un accident cumplit a avut loc în centrul oraşului Aiud. O femeie a murit după ce a fost lovită în plin de un autoturism care circula cu viteză. 

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 08:36
Accident cumplit în Alba. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni VIDEO

Potrivit reprezentanţilor IPJ, un şofer în vârstă de 24 de ani nu ar fi acordat prioritate de trecere şi a lovit în plin o femeie care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. În urma impactului, victima în vârstă de 45 de ani a suferit leziuni corporale grave. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Radu Botezan, femeia prezenta politraumatisme, fiind intubată de echipajul SMURD înainte să fie transportată la spital.

Din cauza rănilor grave, femeia a decedat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, au precizat reprezentanţii IPJ.

Trecerea de pietoni pe care a fost lovită femeia este situată în centrul municipiului Aiud, lângă Cetate şi în apropiere de sediul Detaşamentului de Pompieri.

Femeia care şi-a pierdut viaţa era medic la spitalul din localitate.

„Colectivul Spitalului Municipal Aiud este în doliu la stingerea bruscă şi tragică din viaţă a colegei noastre (…) în urma unui accident aseară la ora 20.30. Condoleanţe familei greu încercate. Dumnezeu s-o odihnească”, au transmis, duminică, într-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei, reprezentanţii unităţii medicale.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă din Aiud, în direcţia Aiud – Turda, un tânăr de 24 de ani, din comuna Mihalţ, nu ar fi acordat prioritate de trecere şi a acroşat o femeie care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Femeia, de 45 de ani, din Aiud, a suferit leziuni corporale grave. Potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Radu Botezan, victima prezenta politraumatisme, fiind intubată de echipajul SMURD înainte să fie transportată la spital. Din cauza rănilor grave, victima a decedat la spital.

Trecerea de pietoni pe care a avut loc accidentul este situată în centrul oraşului, lângă Cetate şi în apropiere de sediul Detaşamentului de Pompieri Aiud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, au precizat reprezentanţii IPJ.

Citeşte şi Tânără de 22 de ani, moartă într-un cumplit accident în Sălaj