Accident cumplit în Arad. Două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite grav

Un accident cumplit a avut loc în moartea de marţi spre miercuri, în judeţul Arad. Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite în urma impactului dintre un autoturism şi o autoutilitară.

07 iul. 2021, 11:01
Accident cumplit în Arad. Două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite grav

Accident cumplit în Arad. Tragedia s-a petrecut pe Drumul Național Arad-Oradea, la ieșirea din Zerind spre Chișineu-Criș.

Accident cumplit în Arad. Doi oameni au murit

Potrivit primelor informaţii, un şofer în vârstă de 53 de ani a încercat să depăşească un TIR, moment în care a intrat într-o autoutilitară care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul şi un alt pasager au murit pe loc. De asemenea, alte două persoane au fost rănite.

“În această noapte în jurul orei 3.35, a avut loc un accident rutier grav pe D.N.79, în afara localității Zerind. Din primele verificări a reieșit că un bărbat de 53 de ani, din Covasănț, care se deplasa din direcția Oradea spre Chișineu-Criș a depășit un autotren și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară cu semiremorcă condusă de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Lugoj.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Citeşte şi Plan roşu de intervenţie. Accident cu cinci morţi în Teleorman. Coliziuni grave şi în Neamţ sau Constanţa

Doi tineri au murit, altul este rănit după un accident teribil în Botoşani

Doi tineri au murit în această dimineaţă într-un accident produs în localitatea Călineşti, judeţul Botoşani. Al treilea tânăr a fost transportat în stare gravă la spital.

Tragedia a avut loc la câteva minute după ora șase, când cei trei de deplasau, cu viteză, cu un Audi A6, cu volan pe dreapta. La un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului și a derapat de pe șosea, după care a lovit un copac şi a ricoşat în alţi doi. Impactul a fost extrem de violent motorul şi o roată fiind aruncate la aproape 20 de metri de maşină, potrivit monitorulbt.ro.

Martorii au sunt la 112, iar la faţa locului au ajuns o autospecială de descarcerare şi una cu apă și spumă și trei ambulanţe. Doi dintre tineri erau încarceraţi. Al treilea bărbat a fost găsit în afara autoturismului.

Din păcate, şoferul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a murit pe loc. Bărbatul prezenta un traumatism cranian deschis, cu pierdere de substanţă cerebrală şi fractură de coloană cervicală.

Tânărul aflat în dreapta lui, în vârstă de 20 de ani, a fost preluat de un echipaj medical cu un traumatism cranian forte, stare de coma, multiple fracturi de membre. Din nefericire, pe drum bărbatul a suferit un stop respirator, dar nu a mai putut fi salvat. Al treilea bărbat în vârstă de 27 de ani a fost transportat la spital.

Citeşte şi Dubă cu deţinuţi, lovită în plin de un tramvai. Accident grav