Dubă cu deţinuţi, lovită în plin de un tramvai. Accident grav

Un accident a avut loc într-o intersecție din Timișoara. O dubă a Penitenciarului Arad, în care se aflau mai mulți deţinuţi, a fost lovită în plin de un tramvai.

06 iul. 2021, 08:41
Dubă cu deţinuţi, lovită în plin de un tramvai. Accident grav
Dubă cu deţinuţi, lovită în plin de un tramvai. Accident grav

Dubă cu deţinuţi, lovită în plin de un tramvai. S-a întâmplat într-o intersecţie din Timişoara. Şoferul dubei circula pe contrasens în momentul în care duba a fost lovită de tramvai.

Dubă cu deţinuţi, lovită în plin de un tramvai. Accident în Timişoara

Accidentul s-a petrecut luni seară. Un tramvai de pe linia 8 a lovit o dubă a Penitenciarului Arad în care se aflau 13 deţinuţi. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului.

Potrivit primelor informaţii, şoferul dubei este un tânăr în vârstă de 28 de ani. Acesta le-ar fi spus poliţiştilor că nu se afla nimeni în maşina pe care o conducea, însă, în urma verificărilor oamenii legii au găsit 13 persoane.

Duba condusă de tânărul în vârstă de 28 de ani a fost lovită în partea din spate de tramvai. Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată, potrivit tion.ro. 

Citeşte şi Accident cu trotineta electrică în Bucureşti surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Şoferiţă însărcinată în 20 de săptămâni, ucisă într-un accident rutier. Copilul ei de doar 2 ani este rănit

Şoferiţă însărcinată în 20 de săptămâni, ucisă într-un accident rutier. Accidentul s-a produs luni în jurul prânzului, pe DN 17, în localitatea Șieu Măgheruș.

O femeie în vârstă de 32 de ani din Baia Mare, însărcinată în 20 de săptămâni, se afla la volanul unui autoturism. În maşină, alături de ea, se aflau băiețelul său de doi ani, soțul său și încă un adult.

În timp ce se deplasau pe DN 17, un autorturism condus de un bărbat din Rusu de Jos a pătruns pe contrasens izbindu-se frontal de maşina condusă de şoferiţa însărcinată.

În urma impactului deosebit de violent, șoferița a rămas încarcerată. A fost scoasă din maşină de alţi participanți la trafic însă era în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au încercat zeci de minute să o readucă la viață, însă fără succes, fiind declarată decedată.

Conform IPJ Bistriţa- Năsăud, femeia ar fi murit nevinovată. Şoferiţa a fost omorâtă de celălalt şofer care a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de maşina femeii. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul impactului violent.

Citeşte şi O maşină scăpată de sub control a intrat în plin într-o benzinărie, provocând un incendiu. Accidentul violent a fost surprins de camere VIDEO