Accident cumplit în Argeş. Doi oameni au murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Argeş. Doi oameni au murit pe loc, în urma impactului dintre două maşini. Alte două persoane au fost rănite.

06 dec. 2020, 08:08
Accident cumplit în Argeş. Doi oameni au murit pe loc
Accident cumplit în Argeş

Accident cumplit în Argeş. Tragedia s-a petrecut pe DN 73, în zona localităţii Rădeşti din judeţul Argeş. Două maşini s-au lovit frontal. În urma impactului,  un bărbat şi o femeie au murit pe loc, iar alte două persoane au fost rănite.

L-a faţa locului s-au deplasat pompierii cu autospeciale de intervenție și prim ajutor, şi un echipaj SAJ.

Din cauza incidentului, circulaţia în zonă a fost oprită, pentru a permite echipajelor medicale și de la Poliție și pompieri să intervină.

Citeşte şi Accident Vaslui. Un taximetrist, „aruncat” într-o râpă
Accident cumplit în Vaslui între un camion şi o maşină. Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite

Accident mortal în Muntenii de Sus, Vaslui. Din primele informaţii, şoferul unei maşini, în care se aflau trei persoane, se îndrepta spre Iaşi în momentul în autoturismul pe care-l conducea a fost spulberat de un camion care a pătruns pe contrasens.

Şoferul camionului înmatriculat în Bacău a declarat că la un moment dat i s-a blocat direcţia, însă nu ştie cum a ajuns pe celălalt sens, notează vremeanoua.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de Ambulanţă şi de Poliţie. În urma impactului maşina s-a transformat într-un morman de fiare, aşa că a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a extrage victimele din maşina transformată într-un morman de fiare.