Accident Vaslui. Un taximetrist, „aruncat” într-o râpă

Un accident grav a avut loc între Vãleni si Soleşti, din judeţul Vaslui. Un taximetrist, care se afla cu soţia şi fiul de zece ani, a fost "aruncat" într-o râpă de o maşină din sens opus, condusă de un tânăr de 25 de ani. Aceasta a derapat si a intrat pe contrasens, lovind în plin taxiul.

02 dec. 2020, 19:39
Accident Vaslui. Un taximetrist, „aruncat” într-o râpă
Un taximentrist din Vaslui, "aruncat" într-o râpă

Accident Vaslui. Un taximentrist, „aruncat” într-o râpă. Salvatorii veniti la fata locului au avut nevoie de aproximativ 30 de minute ca sã scoatã victimele dintre fiarele contorsionate.

Citeşte şi: Balcon prăbușit în timpul nopții la Vaslui. Vecinii au crezut că este cutremur

Norocul a fost cã femeia si fiul de 10 ani au scãpat cu rãni usoare, iar taximetristul suferind mai grav, fiind transportat la spital cu fracturã dublã la picior.  Soferul care a produs accidentul nu a pãtit nimic, scrie Vremeanoua.ro.

Accident Vaslui. Un taximentrist, „aruncat” într-o râpă

Politistii deplasati la fata locului au constatat cã cei doi soferi aveau permisele în regulã. Soferului de 25 de ani nu era bãut, iar taximetristului i se vor recolta probe biologice la spital, întrucât, fiind prins între fiarele contorsionate, a fost rãnit în asa fel, încânt nu a mai avut puterea de a sufla în alcooltest.

Se va întocmi dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã, urmând ca în cel mai scurt timp sã se stabileascã exact dinamica si cauzele producerii accidentului.

Bãrbatul a fost diagnosticat cu fracturã dublã de membru inferior, femeia si copilul au contuzii minore. Toate cele trei victime sunt acum la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui, constiente si stabile hemodinamic. Celãlalt conducãtor auto nu are leziuni”, a declarat purtãtorul de cuvânt de la IPJ Vaslui, potrivit sursei menţionate mai sus.

Citeşte şi: Situație incredibilă în județul Vaslui. Niciun spital nu are autorizație de securitate la incendiu