Accident cumplit în Bacău. Două persoane au murit pe loc, iar una a fost rănită grav

Un accident cumplit s-a petrecut, joi dimineaţă, în judeţul Bacău. Două persoane au murit pe loc, iar una a fost rănită grav în urma impactului dintre un TIR şi un autoturism.

26 mai 2022, 08:57
Accident cumplit în Bacău. Două persoane au murit pe loc, iar una a fost rănită grav

Accident cumplit în Bacău. Un TIR şi un autoturism s-au ciocnit violent, joi dimineţă, pe DN 11 Oneşti-Bacău.

Accident cumplit în Bacău. Doi morţi şi un rănit

Citeşte şi Fost antrenor de handbal, strivit de un TIR răsturnat. Accident grav în Maramureş

Accidentul s-a petrecut în comuna Bârsănești. Două persoane au murit, iar una a fost grav rănită, fiind trasportată de urgenţă la spital.

„La ora 07.28, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier produs între un autotren și un autoturism, care a avut loc pe raza localității Bârsănești.

Imediat, la fața locului, s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

În urma accidentului, au rezultat trei victime inconștiente, descarcerate de pompierii băcăuani, între care una cu semne vitale și două fără semne vitale.

Victima cu semne vitale a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Onești. Cele două victime fără semne vitale sunt preluate de de către echipajele SAJ”, au declarat reprezentanții ISU Bacău.

Centrul Infotrafic informează că circulaţia pe DN 11 Oneşti-Bacău se desfăşoară dirijat, pe un fir, alternativ, pe timpul efectuării cercetărilor la locul  accidentului.

Citeşte şi Două persoane, printre care un cetăţean ucrainean, au murit într-un tragic accident în judeţul Bacău