Fost antrenor de handbal, strivit de un TIR răsturnat. Accident grav în Maramureş

Sfârșit tragic pentru un fost antrenor de handbal din Maramureș. Bărbatul a murit strivit de un TIR, la doar câțiva metri de casa lui. Șoferul mastodontului era beat.

23 mai 2022, 08:38

Fost antrenor de handbal, strivit de TIR. Tragedia s-a petrecut duminică seară, în localitatea Seini din Maramureş. Potrivit primelor informaţii şoferul tirului avea o alcoolemie uriaşă.

Fost antrenor de handbal din Maramureş, strivit de TIR

Accidentul s-a petrecut în centrul localităţii Seini. Un autocamion, cu capul tractor înmatriculat în Maramureș iar remorca în Ucraina,  s-a răsturnat pe trotuar, lovind și peretele unei case. Din păcate, un pieton care se afla pe trotuar a fost strivit.

Citeşte şi Două persoane, printre care un cetăţean ucrainean, au murit într-un tragic accident în judeţul Bacău

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje ale Detasamentulului de Pompieri Baia Mare, SMURD, ambulanţa, SVSU Seini, poliţie. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru viaţa pietonului.

Şoferul tirului avea o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit primelor informaţii, tragedia s-a petrecut la doar câţiva metri de casa victimei, care a fost un cunoscut antrenor de handbal, potrivit vasiledale.ro. 

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Tragedie în Iaşi. Bărbat ucis de o maşină în timp ce ieşea dintr-un canal

O altă tragedie a avut loc şi sâmbătă, la Iaşi. Un bărbat care tocmai de ieşea dintr-un canal a murit după ce a fost lovit de o maşină. Victima intrase în subteran pentru a citi apometrele.

Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

„Poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat ar fi fost acroşat de un auto într-o parcare, din municipiul Iaşi. Bărbatul ar fi efectuat verificări într-un canal.  Acesta a decedat. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Citeşte şi Accident grav în Giurgiu. O motocicletă a rămas blocată în capota şi parbrizul unui autoturism