Accident cumplit în Bihor. Două persoane au murit pe loc

Un accindent cumplit a avut loc, vineri, în Bihor. Două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite în urma impactului dintre două autoturisme.

18 dec. 2020, 16:56
Accident cumplit în Bihor. Două persoane au murit pe loc
Un accident cumplit a avut loc în judeţul Bihor.

Accident cumplit în Bihor. Tragedia s-a petrecut pe DN 76, în afara localității Tășad. Accidentul s-a produs în condiţii de ceaţă densă și vizibilitate scăzută, într-o zonă cu linie continuă.

Accident cumplit în Bihor. Circulaţia este blocată

Două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite.

„Din nefericire, două dintre persoanele implicate în accident, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 47 respectiv 50 de ani, din aceeaşi maşină, au decedat.

Forţele de intervenţie au acţionat pentru acordarea primului ajutor şi asistenţei medicale de urgenţă unui bărbat care prezenta contuzii şi fracturi, aflându-se în cod galben medical, şi pentru efectuarea manevrelor de reususcitare în cazul unui bărbat în vârstă de 25 de ani aflat în stop cardio respirator”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, potrivit ebihoreanul.ro.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Circulația se desfășoară pe un fir, dirijat, fiind valori de trafic normale în zona producerii accidentului.

Citeşte şi Accident în Bucureşti. Copil de 11 ani, mort sub roţile unui TIR

Cinci copii, răniţi într-un accident înfiorător în Pantelimon

Un accident înfiorător în Pantelimon a avut loc vineri dimineaţă. Din primele informaţii, cele două maşini s-au ciocnit frontal pe bulevardul Biruinţei. Nu mai puţin de şapte persoane, doi adulţi şi cinci copii, au fost implicate în coliziune.

La faţa locului au intervenit ambulanţele SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor. Doi copii au fost transportaţi de urgenţă la spital pentru că au fost răniţi. Celelalte persoane implicate în accident primesc îngrijiri medicale.

De asemenea, poliţiştii fac cercetări în zonă pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Cel mai probabil, şoferul găsit vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiind vorba despre un accident cu victime.

Sursa foto INFO Trafic jud. Bihor şi Alesdonline.ro