Un bebeluş şi un tânăr au murit, iar alte trei persoane au fost rănite într-un accident, în Brăila. Şoferul, beat şi fără permis UPDATE

Un nou-născut şi un bărbat de 38 de ani au decedat, iar alte trei persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie produs joi, pe DJ 203, în judeţul Brăila, între un TIR şi un autoturism.

06 iun. 2019, 12:27
Un bebeluş şi un tânăr au murit, iar alte trei persoane au fost rănite într-un accident, în Brăila. Şoferul, beat şi fără permis UPDATE

UPDATE: O altă victimă a accidentului produs joi pe DJ 203, în judeţul Brăila, între un TIR şi un autoturism, a fost declarată decedată, respectiv un bărbat de 38 de ani, căruia i s-au făcut manevre de resuscitare, dar în final a fost declarat decedat.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan, accidentul s-a produs între localităţile Ulmu şi Vultureni, între un TIR şi un autoturism, în urma impactului rezultând cinci victime, două decedate, respectiv o fetiţă de 4 luni şi un bărbat de 38 de ani, şi trei persoane rănite.

„Din primele date se pare că şoferul vehiculului a pierdut controlul volanului şi a lovit TIR-ul în partea din faţă lateral. În urma impactului, vehiculul a ricoşat în şanţ, unde s-a răsturnat. A rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 38 de ani şi al unei fetiţe de 4 luni. Au fost transportate la spital trei persoane, o femeie de 31 de ani, o fetiţă de 5 ani şi şoferul vehiculului, în vârstă de 43 de ani, care se pare că nu are permis de conducere şi este posibil să fie băut”, a declarat Laura Belciugan.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

„Între Ulmu şi Vultureni s-a produs un accident între un TIR şi un autoturism. Sunt cinci victime, între care un copil, un bebeluş, este decedat. Unui bărbat i se fac manevre de resuscitare. Trei persoane au fost transportate la UPU cu o ambulanţă SAJ şi două ambulanţe SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian.

La faţa locului se află mai multe echipaje de poliţie, traficul în zonă desfăşurându-se cu dificultate.