Accident CUMPLIT în Capitală. O maşină cu PATRU PASAGERI s-a făcut praf. VIDEO

Un accident rutier grav a avut loc, vineri seară, pe Soseaua Chitilei din Capitală. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. Cei patru pasageri din maşină au fost preluaţi de ambulanţe în stare gravă.

02 oct. 2015, 20:20

Martorii spun că şoferul avea viteză foarte mare. Toţi cei patru oameni au fost răniţi. Vitezomanul şi pasagerul din dreapta au rămas încarceraţi.

Citeşte şi: Accident şocant în apropierea unei şcoli. Pe camerele video se vede cum doi oameni sunt striviţi de un camion

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să-i scoată din maşina distrusă în totalitate. Rudele ajunse la faţa locului au făcut un adevărat circ când au văzut scenele de groază, potrivit România TV.

După ce au fost stabilizate, victimele au fost transportate la spital. Martorii spun că mașina gonea cu peste 100 de kilometri la oră.

În urma impactului, motorul maşinii a a fost propulsat în afara capotei, în vreme ce autovehiculul a fost proiectat câţiva zeci de metri mai în faţă, lângă o benzinărie.