Accident cumplit în Capitală. Patru persoane rănite și mai multe mașini avariate

Un accident grav a avut loc miercuri dimineață, în Capitală, în sectorul 6, unde patru persoane au fost rănite și mai multe mașini avariate. Autoritățile au intervenit de urgență.

22 sept. 2021, 08:19

Un accident grav

a avut în cartierul Militari, din sectorul 6 al Capitalei. Potrivit primelor informații, patru persoane au fost rănite și șase autoturisme au fost avariate.

Echipajele de salvare au intervenit pentru a transporta cele patru persoane la spital. Mai multe mașini de Poliție s-au deplasat la locul accidentului, iar autoritățile încearcă să stabilească contextul în care s-a produs coliziunea.

Accidentul s-a întâmplat la intersecția străzilor Dealul Țugulea și Bulevardul Uverturii.

Accident grav pe Valea Oltului. O maşină a căzut de pe şosea pe calea ferată

Accident grav pe Valea Oltului

, pe centura oraşului Călimăneşti. O maşină în care se aflau patru persoane a căzut de pe şosea pe calea ferată.

Potrivit ISU Vâlcea, trei dintre persoanele care se aflau în maşină au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea

”Pompierii militari intervin cu două ambulanţe  SMURD,  o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu o ambulanţă”, a mai precizat ISU Vâlcea.

Poliţiştii Serviciului rutier şi Poliţiei oraşului Călimăneşti intervin la faţa locului pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.  Potrivit IPJ Vâlcea, traficul rutier nu a fost afectat de accident. De asemenea, nici traficul feroviar.

Maşină de poliţie din Buzău, implicată într-un accident rutier. Ce riscă poliţistul care se afla la volan

Conducerea IPJ Buzău a dispus o anchetă internă după ce un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Rm.Sărat a fost implicat într un accident pe DN2E85, la ieşire din Rm.Sărat spre Focşani iar din primele cercetări a reieşit că agentul de la volanul autospecialei este responsabil de producerea evenimentului.

„In data de 18 septembrie, ora 10:35, patrula de siguranţă publică din cadrul politiei Municipiului Râmnicu Sărat a fost implicată într-un eveniment rutier. În timp ce conducea autospeciala, pe DN2E85, la ieşire din Râmnicu Sărat către Focşani, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a intrat în coliziune cu o  autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani din Suceava, ce transporta un autoturism. În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Buzău.

Poliţistul care conducea maşina de Poliţie a fost sancţionat cu avertisment.

De asemenea,  conducerea IPJ Buzău a demarat o anchetă, la finalul căreia există posibilitatea ca agentul să plătească reparaţia autospecialei, care a fost grav avariată în urma impactului.