Accident HORROR la Trofeul Câmpulung Muscel VIDEO

Un accident teribil s-a produs la Campionatul Național de Viteză în Coastă, care se desfășoară la Câmpulung Muscel! Unul dintre piloți a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a rostogolit cu mașina de câteva ori. Pilotul a scăpat cu răni ușoare.

19 sept. 2021, 22:36
Accident HORROR la Trofeul Câmpulung Muscel VIDEO

Accident teribil la concursul Viteză în coastă: Trofeul Câmpulung 500. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Un pilot a pierdut controlul mașinii într-o curbă, s-a izbit de un versant, iar apoi s-a răsturnat de mai multe ori. Ca prin minune, pilotul este teafăr.

Doliu în lumea ciclismului! Celebrul Chris Anker Sorensen, ucis în accident ruitier la doar 37 de ani
Organizatorul concursului de la Câmpulung Muscel, Alin Huiu, a declarat că pilotul nu a fost rănit: „Pilotul este foarte bine, nu are nicio problemă medicală. Are doar o contuzie mică la triceps. A fost consultat de medici și la fața locului, și la spital. Într-adevăr, imaginile sunt spectaculoase, dar mașinile sunt securizate și protejează piloții în astfel de situații.”

Posted by George GB on Sunday, September 19, 2021

 

Trofeul 500 Câmpulung🏆Raliu de viteză în coastă 🚔🏔Adrenalină🔞Accident 😱

Posted by George GB on Sunday, September 19, 2021

Pilotul Adrian Răspopa a murit după un accident la Raliul Iaşului

Adrian Răspopa, pilot de raliuri, a murit pe 3 septembrie, după un accident petrecut la Raliul Iaşului. Acesta a fost transportat la spital, dar nu a mai putut fi salvat. Potrivit Federației Române de Automobilism Sportiv, acesta a suferit un accident grav pe a doua probă specială de la Raliul Iașului. Transportat cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență, pilotul a fost operat, însă din cauza rănilor grave, nu a mai putut fi salvat.

Dosar penal în cazul accidentului de la Raliul Iaşiului. Poliţiştii vor să afle de ce a murit Adrian Răspopa
„Pilotul Adrian Răspopa și-a pierdut viața în urma accidentului grav de pe a doua probă specială de la Raliul Iașului. Transportat cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență, acesta a fost operat, însă din cauza rănilor grave, nu a mai putut fi salvat. Conducerea competiției a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfășurare și anularea etapei. Conducerea Federației Române de Automobilism Sportiv, prezentă la fața locului, este în aceste momente alături de cei apropiați lui Adi și de sportivi în zona creată pentru Parcul Închis unde se păstrează un moment de reculegere. La nivelul Consiliului Federal s-a creat o comisie pentru a analiza circumstanțele și modul de intervenție la locul accidentului. Odihnește-te în pace, Adi!”, se arata atunci pe pagina de Facebook a Federaţiei.


loading...