Accident cumplit în Caraş-Severin. Doi pompieri au murit pe loc, după ce maşina lor a intrat într-un TIR parcat VIDEO

Un accident cumplit a avut loc, miercuri noapte, în judeţul Caraş-Severin. Doi pompieri au murit pe loc,după ce maşina lor a intrat într-un tir parcat regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului puternic, tirul a fost mişcat din loc mai bine de 6 metri. Pompierii se aflau în timpul liber. 

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 11:45
Accident cumplit în Caraş-Severin. Doi pompieri au murit pe loc, după ce maşina lor a intrat într-un TIR parcat VIDEO

Accidentul s-a petrecut în localitatea Băutar, din judeţul Caraş-Severin. Cei doi pompieri erau colegi la ISU Mehedinţi şi se întorceau din Hunedoara. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat şi a intrat într-un tir parcat regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, cei doi pompieri au murit pe loc. 

„In cursul noptii, autoturismul condus de un subofiter ISU Mehedinti, pe DN 68 Hateg – Caransebes, km 32+580 m, in zona loc. Bautar, jud. Caras-Severin, a parasit carosabilul, lovind violent remorca unui ansamblu de vehicule parcat regulamentar. Impactul s-a soldat cu decesul conducatorului auto si al pasagerului, ambii subofiteri ISU Mehedinti aflati in timpul liber”, se arată într-un comunicat al poliţiştilor din Caraş-Severin.

Poliţiştii iau în calcul posibilitatea ca pompierul care se afla la volan să fi adormit.