Accident cumplit în care a fost implicată întreaga familie. Părinţii şi cei cinci copii, în stare gravă

Un accident teribil s-a produs în noaptea de 23 spre 24 mai, în jurul orei 00.30, pe DN 2 – E85, în satul Dumbrava, comuna Itești din judeţul Bacău. O dubiţă în care se aflau şapte persoane, printre care cinci copii, a intrat într-un cap de pod, informează Ziarul de Bacău.

RomaniaTV.net
24 mai 2020, 14:39
Accident cumplit în care a fost implicată întreaga familie. Părinţii şi cei cinci copii, în stare gravă

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de la Descarcerarea Grea, o ambulanță SMURD și ambulanțe SAJ.

Primele cercetări indică faptul că accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii, după ce șoferul a adormit la volan. În maşină se aflau doi adulţi, soţ şi soţie, şi cei cinci copii ai acestora. Toţi cei şapte ocupanţi ai dubiţei au suferit răni grave şi au fost spitalizaţi. 

Citeşte şi Femeie în scaun cu rotile, snopită în BĂTAIE în Cluj! Agresorii au trântit-o la pământ VIDEO

Şoferul în vârstă de 47 de ani a suferit un traumatism toraco-abdominal. Soţia acestuia, în vârstă de 27 de ani, are multiple contuzii. O fetiță de 10 ani a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitată, medicii reușind să o salveze. Aceasta este internată în secţia de Neurochirurgie, cu politraumatisme severe.

Ceilalți copii, o fetiță de 6 ani, un băiețel de 8 ani, unul de 3 ani și un bebeluș de 11 luni, se află internaţi în secţia de chirurgie pediatrică, la terapie intensivă.