Accident CUMPLIT în centrul oraşului Zalău: două persoane au murit, iar alte două au fost rănite

Doi oameni și-au pierdut viața după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un bolid, pe o stradă din centrul orașului Zalău.

RomaniaTV.net
21 mart. 2019, 14:35

Patru persoane și două autoturisme au fost implicate, joi, într-un grav accident de circulație pe bulevardul Mihai Viteazul, în dreptul parcării cu sens unic din Zalău. Un SUV Mercedes de culoare neagră și o Dacie 1310 au fost implicate în accident, scrie ziaruldesalaj.ro.

Potrivit martorilor prezenți la accident se pare că soferul Daciei 1310 a încercat să vireze la stângă, fără să se asigure și a fost izbit în plin de Mercedes. În urmă impactului, cele două persoane din Dacie au murit, iar celelalte două persoane din Mercedes au suferit leziuni ușoare.

Potrivit ultimelor informații venite de la purtorul de cuvant al ISU Sălaj, Lucican Jacodi, șoferul din Dacie, de 80 de ani și pasagera din dreapta, de 76 de ani nu au răspuns la manevrele de resuscitare si au fost declarate decedate.

La accident au intervenit trei Abulanțe Saj, un echipaj Smurd, unul de pompieri, unul de descarcerare și mai multe echipaje de Poliției. Traficul rutier a fost blocat pentru câteva minute, după care a fost deviat prin parcare cu sens unic.