Accident cumplit în Constanţa. O asistentă în vârstă de 24 de ani a murit pe loc

Un accident cumplit s-a petrecut, luni, în judeţul Constanţa. O șoferiță în vârstă de 24 de ani a murit, iar doi tineri au fost răniți în urma impactului dintre două mașini. Tânăra era asistentă medicală. Traficul în zonă a fost blocat.

24 mai 2021, 09:41
Accident cumplit în Constanţa. O asistentă în vârstă de 24 de ani a murit pe loc
Accident cumplit în Constanţa. O asistentă în vârstă de 24 de ani a murit pe loc

Accident cumplit în Constanţa. O asistentă în vârstă de 24 de ani a murit pe loc în urma impactului dintre două maşini. Tragedia s-a petrecut pe DN3, între localităţile Murfatlar şi Ciocârlia de Sus.

Accident cumplit în Constanţa

„Astăzi, în jurul orei 06.00, poliţiştii constănțeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN3, dinspre localitatea Ciocârlia către Murfatlar, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse din sens opus, de două femei, de 24, respectiv 20 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătoarei auto de 24 de ani și vătămarea corporală gravă a celeilalte șoferițe, precum și a unui pasager – bărbat, de 23 de ani.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost întrerupt în zonă aproximativ o oră, în vederea efectuării cercetării de către poliţişti şi eliberarea carosabilului de cele două autoturisme accidentate.

Citeşte şi Doliu la Dinamo! Ana, soţia unui îndrăgit sportiv, a murit din cauza unui accident vascular cerebral, după 8 zile de comă

Trei autocamioane şi patru autoturisme, implicate într-un accident în Vâlcea. Traficul a fost blocat

Un alt accident grav s-a petrecut luni dimineaţă, pe DN7, în zona localităţii Câineni. Trei autocamioane şi patru autoturisme au fost implicate.

”Pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 237+400, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autocamioane şi patru autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a patru persoane. Din cauza accidentului, circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri.

Un tânăr  de 23 de ani a făcut ravagii pe şosea. A făcut praf 10 maşini după ce a pierdut controlul volanului

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a făcut ravagii pe un bulevard din Reşiţa, după ce a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. A lovit o mașină parcată regulamentar, care a ricoşat într-un alt autoturism.

Din păcate, şoferul nu a putut stăpâni mașina și a distrus și alte autoturisme parcate. După o întoarcere la 180 de grade, bărbatul a mai lovit un autoturism care se deplasa regulamentar în sens contrar, potrivit antena3.

Locuitorii din zonă au auzit bufniturile şi au sunat îngroziți la 112.

La sosirea polițiștilor, bărbatul era agitat şi violent aşa că a fost încătușat şi dus la secție. Pasagerul din dreapta era şocat şi nu îşi putea explica ce s-a putut întâmpla.

Citeşte şi Destin tragic pentru doi tineri de 22 de ani! Au murit într-un accident cumplit, la Medgidia FOTO