Doliu la Dinamo! Ana, soţia unui îndrăgit sportiv, a murit din cauza unui accident vascular cerebral, după 8 zile de comă

Doliu la Dinamo! Ana Aida, soţia handbalistului Javier Humet, a murit duminică din cauza unui accident vascular cerebral.

23 mai 2021, 17:25

Ana Aida, soţia handbalistului de la Dinamo – Javier Humet, a murit duminică din cauza unui accident vascular cerebral.

Ana Aida se afla la secţia de terapie intensivă a spitalului Floreasca, din data de 15 mai, atunci când a suferit un atac vascular cerebral din senin.

„Condoleanţe, Javier Humet! Suntem alături de tine! Suntem cutremuraţi şi găsim cu greu cuvinte în aceste momente teribile pentru campionul nostru, Javier Humet. Am sperat timp de zece zile într-un miracol, dar cu toate rugăciunile noastre soţia sa a plecat pentru totdeauna într-o lume mai bună.

Clubul Sportiv Dinamo şi întreaga familie a sportului dinamovist sunt alături de tine, Javier! Dumnezeu să o odihnească în pace” este anunţul clubului din Ştefan cel Mare.

Fanii dinamovisti s-au rugat pentru sănătatea tinerei, dar în zadar, corpul tinerei a cedat şi ea a murit duminică, 23 mai, la 8 zile distanţă de la intrarea în comă.

Javier Humet este un handbalist spaniol, născut la Barcelona, care joacă din 2020 la Dinamo.