Accident cumplit în Giurgiu. O femeie şi un bărbat au murit pe loc, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat

O femeie şi un bărbat au murit pe loc, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe DN 5, pe centura municipiului Giurgiu, şi s-a răsturnat.

05 iun. 2023, 23:56
Accident cumplit în Giurgiu. O femeie şi un bărbat au murit pe loc, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat

Accident cumplit în Giurgiu. Femeia de 62 de ani și bărbatul de 65 de ani din Craiova au murit pe loc. Ea era șoferiță, iar pasagerul care se afla în dreapta a scăpat nevătămat, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc, luni seară, pe DN 5 – centura municipiului Giurgiu.

Citește și Accident grav în România: printre victime, un copil de șase ani

Accident cumplit în Giurgiu. O femeie şi un bărbat au murit pe loc, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat

”Din verificările preliminare efectuate la faţa locului, de către poliţişti, a rezultat faptul că o femeie de 35 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 5, în municipiul Giurgiu, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers al autovehiculului, care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma producerii evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului şi pasagerul din dreapta, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Bucureşti nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Femeia prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

Citește și Accident devastator pe o trecere de pietoni din Drobeta-Turnu Severin. Un copil și bona lui au fost spulberați de o mașină

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

La accident au fost trimişi pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi două SAJ. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

Un copil și bona lui au fost spulberați de o mașină

Accident cumplit într-o intersecție din Drobeta-Turnu Severin. O femeie și un copil care doreau să traverseze strada au fost loviți din plin de un autoturism, în timp ce se aflau pe trecerea de pietoni și ocoleau o mașină care s-a oprit să le ofere prioritate.

Copilul a fost aruncat zeci de metri. La momentul sosirii echipajelor de salvare, bona încerca să îi acorde micuțului primul ajtor. Victimele au fost transportate la spital cu leziuni multiple.

În acest caz, poliția a deschis o ancehtă, iar șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.