Accident cumplit în Giurgiu. Sunt opt răniți, iar patru dintre victime sunt copii

Un accident cumplit s-a petrecut în Giurgiu. Patru copii și patru adulți au fost răniţi şi transportaţi la mai multe spitale din Bucureşti.

09 dec. 2022, 22:57
Accident cumplit în Giurgiu. Sunt opt răniți, iar patru dintre victime sunt copii

Impactul  s-a produs după ce mașinile în care se aflau cei răniți s-au ciocnit pe raza localităţii Copaciu, din Giurgiu. Accidentul a avut loc în condiții de ceață pe DN 6.

Accident cumplit în Giurgiu.Sunt opt răniți, iar patru dintre victime sunt copii

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această seară pe DN 6, în localitatea Copaciu, în urma producerii unui accident rutier între două autoturisme. În cel mai scurt timp, au fost direcţionate la caz patru echipaje SMURD, trei ambulanţe SAJ, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj de stingere. De asemenea, din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov au fost solicitate în sprijin o unitate de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor”, se arată într-un comunicat al ISU Giurgiu.

Citește și : Tată şi fiu, morţi în accidentul de pe DN 6 în Mehedinţi. O Dacia Logan s-a transformat într-un morman de fiare după impactul frontal cu un camion

Echipele au sosit de urgență la fața locului și  au observat că în cele două autoturisme  se aflau două familii, în total patru adulţi cu vârste cuprinse între 25 şi 33 de ani şi patru minori cu vârste cuprinse între 11 zile şi cinci ani.

Citește și : A murit singura supraviețuitoare a accidentului cumplit de pe DN1. Cristina era mezina familiei de spanioli care veniseră în vacanță în România

O fetiță de doar cinci luni, inconștientă, a fost preluată de urgență de  către unitatea de terapie intensivă mobilă. Ambulanţele SAJ au preluat o femeie de 33 ani, un băieţel de 11 zile, un bărbat de 27 de ani şi un băieţel în vârstă de cinci ani, iar SMURD a preluat o femeie de 25 de ani, un bărbat de 31 ani şi un minor în vârstă de patru ani. Victimele au fost transportate

Până la miezul nopțiii, județul Giurgiu se află sub o atenţionare meteorologică de cod galben de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub două sute de metri şi local, sub 50 de metri.