Accident cumplit în Hunedoara. Un poliţist aflat la volanul unui trabant a murit pe loc

Un accident cumplit s-a petrecut vineri, în judeţul Hunedoara. Un poliţist în vârstă de 38 de ani a murit. Agentul se afla în timpul liber şi conducea un trabant.

18 iun. 2021, 20:59
Accident cumplit în Hunedoara. Un poliţist aflat la volanul unui trabant a murit pe loc

Accident cumplit în Hunedoara. Poliţistul în vârstă de 38 de ani conducea un trabant, iar la un moment dat a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu o altă maşină care circula regulamentar.

Accident cumplit în Hunedoara

„Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN 76, pe raza comunei Şoimuş. Din primele cercetări, se pare că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism din direcţia Brad spre Deva, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus, fiind condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani”, transmite IPJ Hunedoara.

În urma impactului puternic, poliţistul aflat în timpul liber a murit pe loc. De asemenea, un pasager aflat în cealaltă maşină a fost rănit uşor.

Şoferul care a produs accidentul era agent la Serviciul Rutier Hunedoara. Oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală.

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost îngreunat.

Citeşte şi Accident tragic, un motociclist a murit în timp ce se antrena pentru un record mondial. VIDEO cu saltul fatal care i-a adus sfârşitul

Clipe de coșmar în Gorj! Avocată moartă într-un accident, sub privirile disperate ale fetițelor sale gemene

O mamă de 42 de ani, avocată, și-a pierdut viața într-un accident teribil, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Brănesti din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Filiași. Femeia și-a dat ultima suflare chiar în fața fetițelor sale gemene, în vârstă de 10 ani, aflate în mașina implicată în accident.

Din nefericire, șoferița a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe sensul de mers, în cele din urmă intrând într-un cap de pod.

Medicii au făcut eforturi să o salveze pe mamă, însă nu au reușit. Cele două copile de zece ani au fost duse de urgență la UPU Craiova pentru a primi îngrijiri medicale.

Claudia Mădălin Breazu era avocată în Baroul Gorj din 2008. Situația familiei este destul de grea fiindcă soțul victimei și-a pierdut jobul în urma unor restructurări în Poliția Locală din Târgu Jiu. O colegă de birou a avocatei adună bani pentru a ajuta familia să se descurce cu înmormântarea.

Citeşte şi Accident înfiorător pe şoseaua Chitilei din Capitală. Motociclist, spulberat de o autoutilitară