Accident tragic, un motociclist a murit în timp ce se antrena pentru un record mondial. VIDEO cu saltul fatal care i-a adus sfârşitul

Pilotul Alex Harvill a decedat, joi, la 28 de ani, în timp ce se antrena pentru un salt de record mondial cu motocicleta, au declarat oficiali din statul american Washington.

18 iun. 2021, 11:03
Accident tragic, un motociclist a murit în timp ce se antrena pentru un record mondial. VIDEO cu saltul fatal care i-a adus sfârşitul

Alex Harvill, care locuia la Ephrata, Washington, spera să bată recordul unui salt de 351 de picioare (107 metri), potrivit Moses Lake Airshow, unde încercarea sa a fost programată joi, după cum scrie TMZ.

Videoclipul saltului de antrenament de la Aeroportul Internaţional Grant County, postat pe reţelele de socializare, a arătat că motocicleta lui Harvill a lovit marginea superioară a malului de pământ folosit drept rampă de aterizare, iar Harvill a fost aruncat de pe motocicletă.

El încerca să bată recordul stabilit de australianul Robbie Maddison, la 29 martie 2008, potrivit Guinness World Records.

Citeşte şi Accident înfiorător la MotoGP după o manevră imprudentă a unui motociclist. Valentino Rossi, la un pas de tragedie

Alex Harvill a stabilit şi el un record mondial Guinness, cu un salt (între două rampe de pământ) de 297 de picioare (90,5 metri), în 2013. El încerca să bată recordul stabilit de australianul Robbie Maddison, la 29 martie 2008, potrivit Guinness World Records.

Harvill a stabilit şi el un record mondial Guinness, cu un salt (între două rampe de pământ) de 297 de picioare (90,5 metri), în 2013.

Alex Harvill tocmai devenise tată pentru a doua oară, în urmă cu o lună.