Accident cumplit în Iaşi. Un copil a fost târât sute de metri de un cal

Un copil de 12 ani, dintr-o localitate din Iaşi, se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut de pe cal, iar animalul l-a târât sute de metri.

13 iul. 2013, 13:56
Accident cumplit în Iaşi. Un copil a fost târât sute de metri de un cal

Băiatul din satul Bivolari s-a urcat pe cal, dar a fost lăsat nesupravegheat de părinţi. Copilul s-a dezechilibrat, a căzut şi a rămas prins în lanţul cu care era legat animalul. A fost târât sute de metri, a suferit răni grave la cap şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iasi cu un elicopter SMURD, scrie bzi.ro.

Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire, iar autorităţile cercetează cazul pentru a afla dacă a fost vorba de neglijenţă din partea părinţilor.

„Elicopterul SMURD a fost solicitat în localitatea Bivolari în cazul unui copil de 12 ani în stare critică. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral sever şi plăgi multiple la nivelul capului. Minorul a fost transferat la Pediatrie în stare de comă. Starea copilului este una foarte gravă şi este atent monitorizat de medici”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD în cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iaşi.

Citeşte şi Copil de 10 ani din Suceava, electrocutat după ce s-a urcat pe un stâlp electric