Accident cumplit în judeţul Constanţa. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite grav

Un accident cumplit a avut loc, miercuri, în judeţul Constanţa. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite grav după ce două maşini s-au ciocnit. Poliţiştii fac cercetări.

10 nov. 2021, 15:02
Accident cumplit în judeţul Constanţa. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite grav
Accident cumplit în judeţul Constanţa. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite grav

Accident cumplit în judeţul Constanţa. Două maşini s-au ciocnit frontal pe DN 22 Constanţa-Tulcea, în zona Tariverde. La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de intervenţie, printre care şi o autospecială pentru descarcerare.

Accident cumplit în judeţul Constanţa

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, cadrele medicale deplasate la faţa locului au constatat decesul uneia dintre victime. Patru persoane au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Citeşte şi Accident cumplit provocat de un şofer în vârstă de 79 de ani. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite

„Este vorba de cinci pacienţi: unul decedat; unul în stop cardio-respirator la care s-a efectuat protocolul de resuscitare şi a dat rezultat, este un stop resuscitat, va fi transportat la spitalul judeţean; un pacient cu traumatism abdominal şi cranian, conştient; unul cu traumatism abdominal, conştient; altul, conştient, stabil, fără marcă traumatică. Toţi patru vor fi transportaţi la spitalul judeţean”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, dr. Claudia Tatarici.

Din cauza accidentului, circulaţia între localităţile Tariverde şi Palazu Mic, judeţul Constanţa, a fost oprită în ambele sensuri.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Citeşte şi Accident tragic în Arad. Un băiat de 14 ani și-a pierdut viața și alți patru au fost răniți. Șoferul mașinii era minor

 


loading...