ACCIDENT CUMPLIT ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE. Doi tineri din Botoşani au murit, iar alţii 2 au fost rănţi. Cum s-a întamplat tragedia FOTO

Doi tineri din Botoșani au murit, iar alții doi au fost răniți în noaptea de Înviere, după ce mașina în care aceștia se aflau, un Volkswagen Passat, s-a dat de mai multe ori peste cap și a ajuns într-o curte.

28 apr. 2019, 05:24

Accidentul a avut loc la ora trei, în dimineața zilei de duminică, în localitatea Hlipiceni, scrie monitorulbt.ro.

Cei doi tineri, care se întorceau de la discotecă, au rămas încarcerați în autoturismul care s-a răsturnat pe cupolă, într-o curte aflată sub nivelul drumului. Șoferul avea 31 de ani, iar fata care se afla pe scaunul dreapta avea doar 15 ani, fiind elevă în clasa a VIII-a, ambii suferind traumatisme puternice.

Citeste si Tragedie în Sâmbăta Mare. Doi copii de 11 luni şi 5 ani au murit într-un grav accident rutier. Şoferul vinovat a scăpat nevătămat FOTO

Alți doi pasageri, un băiat de 15 și o fată de 18 ani, se aflau pe bancheta din spate a mașinii.

Mai multe echipaje medicale de intervenție au ajuns la fața locului, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi. „Victimele de pe locurile din față erau încarcerate, ambele suferind multiple traumatisme și leziuni incompatibile cu viața. Pasagerii din spate au fost preluați și transportați la spital în stare stabilă”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Cel mai probabil, una dintre cauzele producerii accidentului este viteza foarte mare de deplasare. Tinerii morți sunt din Răuseni.