Accident cumplit în Sibiu. O femeie a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un sens giratoriu – FOTO

O femeie de doar 36 de ani a murit, joi dimineața, chiar la intrarea în municipiul Sibiu. Victima a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp, scrie ziarul Turnul Sfatului.

09 sept. 2021, 09:59

Accident cumplit în Sibiu. Tragedia a avut loc, joi dimineața, în sensul giratoriu de la intersecția DN 1 cu DN7 H, drumul spre Ocna Sibiului.  ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic și un echipaj de descarcerare.

Accident cumplit în Sibiu. O femeie a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un sens giratoriu – FOTO

Medicii nu au mai putut face nimic pentru femeia de 36 de ani, fiind nevoiți să constate decesul.

„Pe DN1, în zona sensului giratoriu din intersecția cu DN 7H, o femeie aflată la volanul unui autoturism condus dinspre Cristian a pierdut controlul direcției de deplasare si a intrat in coliziune cu un stâlp. Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii acestui autoaccident”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
De alfel, în decursul zilei de ieri, două microbuze au fost implicate într-un accident teribil pe Bulevardul Gării Obor din Capitală, în ruma căruia șapte persoane au fost rănite.

Potrivit informațiilor oficiale, mai multe persoane au fost rănite și se află în stare gravă. Autoritățile au intervenit la locul accidentului, inclusiv mai multe echipaje SMURD, care încearcă să acorde primele îngrijiri medicale victimelor.

Citeşte şi: Jador, accident grav cu maşina după ce un cal i-a sărit în faţă. Gestul pe care l-a făcut artistul a emoţionat pe toată lumea: M-am emoționat pana la lacrimi! Om cu mare caracter!
Accidentul s-a soldat cu șapte victime. Trei dintre victime au fost deja transportate la spital, în timp ce patru au primit îngrijiri medicale la fața locului. Două persoane au murit, iar alte trei, printre care un copil, au fost grav rănite, după ce două dube de transport s-au ciocnit miercuri dimineaţă în localitatea Văleni din Mureş.

Accident înfiorător în Mureş. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” au anunţat că în accidentul de la Văleni au fost implicate două dube de transport.

În urma impactului puternic, două persoane au rămas încarcerate. La faţa locului au intervenit Detaşamentele Târgu Mureş şi Sighişoara.

Citeşte şi: Tânăr de 20 de ani, spulberat într-un accident rutier chiar în ziua nunții. Mesajul sfâșietor al logodnicei: „Te iubesc necondiționat uriașul meu blând”