Accident CUMPLIT în Timiş. Patru persoane şi-au pierdut viaţa, printre care şi doi copii

Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă, în judeţul Timiş. Patru oameni şi-au pierdut viaţa, între ei şi doi copii, informează România TV. Victimele se aflau într-o maşină care a intrat frontal într-un TIR. Camionul a ricoşat apoi în alte două autoturisme.

21 iun. 2014, 16:19
Accident CUMPLIT în Timiş. Patru persoane şi-au pierdut viaţa, printre care şi doi copii

Accidentul s-a petrecut pe drumul E 70, între Timişoara şi Lugoj, în localitatea Topolovăţu Mare. Maşina în care se aflau două femei şi doi copii a derapat, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit în plin de un TIR care circula regulamentar înspre localitatea Deva.

Impactul a fost atât de puternic, încât TIR-ul a ricoşat în alte două autoturisme.

Citeşte şi Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier pe DN 58

În urma impactului, atât cele două femei, cât şi cei doi copii, un bebeluş de câteva luni şi un copil de aproximativ 10 ani, şi-au pierdut viaţa.

Celelalte persoane care se aflau în autoturismele implicate în accident nu au suferit leziuni, însă au avut nevoie de ajutorul medicilor deoarece erau în stare de şoc.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de Descarcerare de la ISU Banat, două ambulanţe SMURD şi mai multe ambulanţe de la Lugoj.

Şoferii celor trei autoturisme au fost testaţi cu alcooltestul, iar alcoolemia a fost 0. Traficul pe E 70, între Timişoara şi Lugoj, a fost oprit.

Citeşte şi ACCIDENT în Suceava: Un TIR, lovit în plin de un tren personal VIDEO