Accident cumplit în Timiş. Un şofer a murit după ce s-a răsturnat cu maşina

Un accident cumplit a avut loc, marţi dimineaţă, în Timiş. Un şofer în vârstă de 43 de ani a murit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina.

20 apr. 2021, 18:32
Accident cumplit în Timiş. Un şofer a murit după ce s-a răsturnat cu maşina
Accident cumplit în Timiş. Un şofer a murit după ce s-a răsturnat cu maşina

Accident cumplit în Timiş. Un şofer în vârstă de 43 de ani a pierdut controlul volanului între localităţile Comloşu Mare şi Gottlob şi s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile.

Accident cumplit în Timiş. Un şofer a murit

Citeşte şi Accident cumplit pe o şosea din Constanţa. Mama a zece copii, spulberată pe trecerea de pietoni

La faţa sosirea primelor forţe de intervenţie, şoferul în vârstă de 43 de ani era inconştient.

„Paramedicii au efectuat manevrele de resuscitare, din nefericire însă, victima de sex masculin a fost declarată decedată de către medicul sosit la fața locului”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

La locul accidentului, au intervenit șapte pompieri cu o autospecială de primă intervenție și o ambulanță SMURD.

„Un bărbat de 43 de ani, conducea un autoturism pe DJ 594 A, din direcția Gottlob înspre Comlosu Mare, iar la un moment dat a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat. În urma impactului, conducătorul auto a decedat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, potrivit tion.ro. 

Accident grav în Alexandria, cu patru victime. Autoritățile au intervenit de urgență!

Accident cumplit în Alexandria, cu patru victime. Traficul pe șoseaua spre București se desfășoară cu dificultate, circulația fiind redresată doar pe un singur fir. Potrivit ISU Teleorman, accidentul s-a produs pe Drumul European 70, la kilometrul 82, la ieșirea din orașul Alexandria spre București.

Patru persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier produs, sâmbătă dimineață, pe DN6, între localitățile Alexandria și Vitănești.

ISU Teleorman transmite că este vorba despre trei bărbați și o femeie, cele patru victime, toate conștiente și cooperante, însă cu diverse traumatisne, fiind preluate de echipajele de salvare sosite la fața locului și transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate. Potrivit sursei citate, una dintre victime este o femeie gravid

Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului Dacia Logan ar fi efectuat o manevră de depășire, fără să se asigure, și a intrat în coliziune cu duba de lemne, care venea din sens opus, ulterior lovind și mașina pe care voia să o depășească.

Oamenii legii efectuează cercetări în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier, spune presa locală.

Citeşte şi Accident teribil în Suceava! Fetiță de trei ani ucisă cu mașina de propriul tată, în timp ce se juca