Accident cumplit pe o şosea din Constanţa. Mama a zece copii, spulberată pe trecerea de pietoni

Un accident cumplit a avut loc pe o şosea din judeţul Constanţa. O femeie în vârstă de 45 de ani, mamă a zece copii, se află în stare gravă după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

19 apr. 2021, 16:59
Accident cumplit pe o şosea din Constanţa. Mama a zece copii, spulberată pe trecerea de pietoni

Accident cumplit pe o şosea din Constanţa. O femeie în vârstă de 45 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni de o maşină condusă de un şofer în vârstă de 45 de ani.

Accident cumplit pe o şosea din Constanţa

Citeşte şi Accident neobişnuit în Bucureşti. Trotinetist lovit în plin de un biciclist

Accidentul teribil s-a petrecut pe o trecere de pietoni din Cernavodă. Femeia mergea la o farmacie în momentul în care a fost spulberată pe trecerea de pietoni. În urma impactului puternic, aceasta a fost aruncată la câţiva metri, potrvit observator.ro.

Medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului i-au oferit primul ajutor şi au transportat-o de urgenţă la spital. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Rudele femeii sunt revoltate de faptul că șoferul este cercetat în libertate.

„Am fost la Poliție si la Politie mi s-a spus ca ‘ce voiati doamna draga sa facem? sa-l impuscam aici in fata politiei?’ ca eu i-am spus ca vreau sa se faca dreptate. Mama mea este in spital, este foarte grav, fratii mei au ramas singuri.. am doi frati mai micuti, in total suntem 10 frati, eu nu stiu cum sa va spun, e strigator la cer. Mama mea a fost calcata pe trecerea de pietoni, deci nu se poate doar cu un dosar penal sa scape”, a spus fiica femeii.

Şoferul de 69 de ani nu consumase alcool. Bărbatul s-a ales cu doar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Accident în Alexandria, cu patru victime. Autoritățile au intervenit de urgență!

Un accident cumplit în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs sâmbătă la ieșirea din orașul Alexandria. Echipele de intervenție estimează că sunt patru victime.

Patru persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier produs, sâmbătă dimineață, pe DN6, între localitățile Alexandria și Vitănești.

ISU Teleorman transmite că este vorba despre trei bărbați și o femeie, cele patru victime, toate conștiente și cooperante, însă cu diverse traumatisne, fiind preluate de echipajele de salvare sosite la fața locului și transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate. Potrivit sursei citate, una dintre victime este o femeie gravid

Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului Dacia Logan ar fi efectuat o manevră de depășire, fără să se asigure, și a intrat în coliziune cu duba de lemne, care venea din sens opus, ulterior lovind și mașina pe care voia să o depășească.

Oamenii legii efectuează cercetări în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier, spune presa locală.

Citeşte şi Accident teribil! Mai mulți jandarmi răniți, unul este în comă. Imagini cutremurătoare!