Accident CUMPLIT în Vâlcea. Un microbuz cu 12 călători s-a răsturnat pe DN 7. A fost activat planul roşu UPDATE

Autorităţile din judeţul Vâlcea sunt în alertă, după ce un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, luni, pe DN 7, în localitatea Bujoreni. 

20 mai 2019, 16:18
Accident CUMPLIT în Vâlcea. Un microbuz cu 12 călători s-a răsturnat pe DN 7. A fost activat planul roşu UPDATE

UPDATE: Cinci răniţi în accidentul de la Bujoreni; microbuzul a fost acroşat de un TIR

Cinci persoane au fost rănite în accidentul produs luni seară la Bujoreni, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un autotren, potrivit Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au precizat că toate cele cinci victime au fost transportate la spital, una dintre ele fiind în stare critică.

Din primele informaţii ale poliţiştilor, accidentul s-a produs pe DN7, în localitatea Bujoreni, microbuzul, care se deplasa din direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, fiind acroşat cu semiremorca de un Tir care venea din sens opus.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a activat planul roşu de intervenţie, la locul accidentului fiind trimise iniţial 12 ambulanţe (10 de la SAJ şi două de la SMURD). Planul roşu a fost dezactivat după aproximativ o jumătate de oră.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a anunţat, luni seara, că a fost activat planul roşu, după ce un microbuz cu cel puţin 12 pasageri s-a răsturnat pe DN 7, în localitatea Bujoreni.

La intervenţie se deplasează 10 ambulanţe SAJ, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

Poliţia Vâlcea transmite că accidentul a fost semnalat prin 112, apelantul precizând că microbuzul a fost acrosaşt de un TIR

Traficul în zona producerii accidentului este blocat.


loading...