Accident cumplit între un autocar cu 60 de persoane şi o maşină în Suceava. Şoferul autoturismului, un tânăr de 20 de ani, a murit pe loc

Un autocar cu 60 de persoane şi o maşină s-au ciocnit, în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Prisaca Dornei din judeţul Suceava. În urma impactului puternic, şoferul maşinii, un tânăr de 20 de ani, a murit pe loc, iar un pasager din autocar a fost transportat la spital.

10 feb. 2022, 08:27
Accident cumplit între un autocar cu 60 de persoane şi o maşină în Suceava. Şoferul autoturismului, un tânăr de 20 de ani, a murit pe loc
foto: svnews.ro

Accident cumplit între un autocar cu 60 de persoane şi o maşină în Prisaca Dornei, Suceava. La faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul cărora a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Rănit în accident, un bărbat de 30 de ani a fost transportat la spital. 57 de persoane din autocar au fost cazate la căminul cultural, întrucât autocarul a suferit avarii care nu i-au permis să-şi continue drumul, potrivit News.ro.

foto: svnews.ro

Citeşte şi: Licoarea-minune care face furori printre românce. Laptele de cartof nu are zahăr și conține o cantitate mare de vitamina D. Cum se prepară

Călătorii urmează să fie preluați ulterior de un alt autocar, pentru continuarea drumului.

„Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autorităţile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziţie un spaţiu încălzit, în incinta căminului cultural”, au mai precizat pompierii. ISU Suceava.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marcel Ciolacu ameninţă PNL cu alegerile anticipate: „Dacă doresc alegeri, noi ieşim de la guvernare şi facem alegeri”