Accident cumplit la Brăila. Un copil de un an și cinci luni a fost călcat de o mașină de Poliție aflată în misiune. Micuțul nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Sfârșit tragic pentru un copil de un an, pe o stradă din Brăila. Micuțul a fost lovit de o mașină de Poliție aflată în misiune.

02 nov. 2023, 19:03
Accident cumplit la Brăila. Un copil de un an și cinci luni a fost călcat de o mașină de Poliție aflată în misiune. Micuțul nu a avut nicio șansă de supraviețuire
Sfârșit cumplit pentru un copil de numai 1 an din Brăila, după ce a fost călcat de o mașină de Poliție

Accident cumplit la Brăila, acolo unde copil de un an și cinci luni a fost călcat de o mașină de Poliție aflată în misiune. Băiețelul nu a avut nicio șansă de supraviețuire, fiind târât câțiva metri de autospecială.

Tragedia s-a produs joi, 2 noiembrie, în jurul orei 14.00, pe strada Călugăreni din Brăila. Conform primelor date, în mașină se aflau doi agenți ai Serviciului de Investigații Criminale. Aceștia se aflau în zonă în interes de serviciu. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier nu sunt clare încă. Cert este că băiețelul a ajuns în stradă, fiind nesupravegheat. Copilul a fost accidentat de aurospecială în momentul plecării de pe loc.

Citește și: Accident cumplit la Vaslui. Două tinere de 14 și 19 ani, care mergeau pe marginea drumului, au fost lovite în plin de un șofer neatent

Copilul ar fi fost târât de la poartă, iar când oamenii legii au realizat era deja prea târziu. La fața locului a ajuns o ambulanță, însă, manevrele de resuscitaer nu au funcționat.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului. Din primele date rezultând faptul că doi polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale se aflau pe strada Călugăreni pentru efectuarea atribuțiilor de serviciu.

La plecarea de pe loc, ar fi accidentat un copil, în vârstă de 1 an și 5 luni. Din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, decesul copilului fiind constatat de echipajul de pe ambulanță”, a transmis IPJ Brăila.

Polițistul care se afla la volanul autospecialei a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind zero. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a avut loc accidentul. Mama copilul a declarat că totul s-a întâmplat în timp ce își ducea celălalt copil în casă.

Citește și: Accident teribil în Galați! Un tânăr a murit, iar alți doi au fost răniți grav, după ce mașina lor s-a răsturnat și a luat foc

„Eram toți afară. Am dus un băiat de trei ani în casa și pe el l-a luat Poliția la roată și l-a dus de la poartă până mai încoace“, a transmis mama micuțului, conform Info Brăila.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în acest caz, pentru a afla în ce împrejurări a avut loc accidentul rutier care a dus la moartea copilului. Rămâne ca ancheta să stabilească, cu exactitate, cum s-a petrecut această tragedie.