ACCIDENT CUMPLIT la Craiova: Un copil de nouă ani a fost STRĂPUNS DE o ŢEAVĂ la ora de sport

Un elev de clasa a III-a se află în stare gravă la un spital din Craiova după ce a căzut într-o ţeavă la ora de sport. Ţeava metalică i-a străpuns abdomenul şi i-a afectat ficatul. Copilul a fost operat de urgenţă.

RomaniaTV.net
16 iun. 2013, 05:26
ACCIDENT CUMPLIT la Craiova: Un copil de nouă ani a fost STRĂPUNS DE o ŢEAVĂ la ora de sport

O întâmplare cumplită a avut loc la Craiova, după ce un elev de clasa a III-a a căzut într-o ţeavă la ora de sport. Bara metalică i-a străpuns abdomenul şi i-a atins mai multe organe, potrivit România TV.

Citeşte şi Un copil din Dolj, LEGAT şi OBLIGAT de fiul unui primar SĂ BEA URINĂ

În prezent, băiatul de doar nouă ani este în stare stabilă, după ce medicii au oprit hemoragia. Cu toate acestea, el mai Are un hematom care trebuie să se retragă. După ce a fost externat de la terapie intensivă, el va mai rămâne o săptămână în spital sub atenta supraveghere a medicilor.

Citeşte şi A CONDUS 50 de kilometri cu un FERĂSTRĂU ELECTRIC înfipt în STOMAC, pentru a ajunge la SPITAL

Incidentul a avut loc în timpul unei ore de sport, atunci când tânărul a încercat să sară peste o bancă defectă. Din cauza neatenţiei s-a împiedicat, lovindu-se cu abdomenul de o bară de metal care i-a străpuns stomacul şi i-a atins ficatul. Inspectoratul Şcolar Dolj a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.