Accident cumplit la Suceava: Maşină Audi lovită de tren, două femei au murit pe loc, doi copii sunt în stare critică

Două femei au murit și doi copii se află în stare gravă, unul în stare de inconștiență, după un cumplit accident produs luni la amiază.

13 feb. 2023, 13:46

Accident horror la Suceava UPDATE. Cele doua femei, cu vârste de aproximativ 30 și 60 de ani, au fost extrase dintre fiarele contorsionate. Din nefericire, acestea prezentau leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul.

Cei doi copii au fost preluați de echipajele medicale, au fost stabilizați și apoi transportați la Unitatea de Primiri Urgente Suceava, în stare mai gravă fiind fetița de 4 ani, în timp ce băiețelul pare să fi suferit  leziuni mai ușoare.

Din primele verificări ale Poliției, s-a stabilit că una dintre femeile decedate din autoturism care a condus vehiculul, nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprinsă și lovită de trenul Regio București – Suceava.

Cercetările sunt preluate de către Serviciul Rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accident horror la Suceava. Un autoturism marca Audi a fost surprins de trenul interregio București Nord – Suceava la trecerea de nivel de cale ferată dintre Salcea și Prelipca. Din imagini, se observă că autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate și era greu de presupus că nu ar fi existat victime din acest accident teribil. Pentru a-i ajuta pe răniți, la fața locului au fost trimiși pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, dar și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului Suceava.

Carambol cu trei maşini la Bihor, 15 persoane au ajuns la spital. Accident de COD ROŞU
La fața locului intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

Conform ISU Suceava, în urma impactului, doi adulți și doi copii din autoturism au fost răniți.  Persoanele adulte, doua femei, au ramas incarcerate si sunt inconstiente, cu leziuni foarte grave, fiind declarate decedate ulterior.

Cei doi minori au fost preluati de catre cadrele medicale. Unul dintre ei este inconstient. Cel de-al doilea este constient.

Accident grav pe A2 Autostrada Soarelui la intrare în București. Una dintre mașini s-a răsturnat