Accident cumplit la un concurs de raliu în Brașov. Tânăr de 19 ani mort, după ce a fost lovit de un Lamborghini

O mașină care participa la un concurs de raliu în Brașov a lovit, duminică, un spectator. Tânărul respectiv a murit.

27 mart. 2022, 14:48
Accident cumplit la un concurs de raliu în Brașov. Tânăr de 19 ani mort, după ce a fost lovit de un Lamborghini

Tânărul lovit de mașină în timp ce urmărea concursul de raliu în Brașov a murit, a anunțat IPJ Brașov. „Cadrele medicale au declarat decesul victimei”, au transmis polițiștii brașoveni.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Un echipaj cu apă și spumă și cu modul descarcerare era deja prezentă și supraveghea competiția.

Este vorba despre un tânăr de 19 ani. ISU Brașov anunțat anterior că băiatul a intrat în stop cardio-respirator și echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare.

Conform IPJ Brașov, un pilot participant la acest concurs, organizat pe strada Timișul Sec din Brașov, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia și a accidentat un spectator. Potrivit polițiștilor, pilotul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

”În timpul desfășurării manșelor de calificare, la a doua trecere a perechii RaceBox, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieșind în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetățean aflat pe margine, în câmpul de alături.

Conducătorul auto este în stare de șoc dar conștient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare și ambulanță aflate la fața locului, medicii de la fața locului solicitând ajutor și din partea ISU SMURD BRAȘOV.  La aceasta oră se efectuează manevrele de resuscitare asupra cetățeanului lovit.

Exprimându-ne că starea acestuia se va îmbunătăți, regretăm cele întâmplate, iar în consecință cursa este anulată”, a transmis Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc incidentul.