Mesajul VIDEO transmis de Cheloo de la Raliul Dakar, din mijlocul deşertului: „Restul e o poveste gonflabilă”

Cele două echipaje româneşti care evoluează la categoria auto a Raliului raid Dakar 2022 au terminat etapa a 3-a, desfăşurată marţi, pe locurile 72, respectiv 73.

04 ian. 2022, 22:18
Mesajul VIDEO transmis de Cheloo de la Raliul Dakar, din mijlocul deşertului: „Restul e o poveste gonflabilă”

Echipajul Mihai Ban/Ştefan Cătălin Ion – ”Cheloo” a ocupat locul 72, terminând 2 h 10 min 08 sec de câştigătorul etapei desfăşurate între Ha’il – Qaisumah (255 km), spaniolul Carlos Sainz. În timpul cursei, echipa lor, Transylvania Rally Ria Team scria pe Facebook: „Etapa 3 bucla Al Qaisumah – băieții sunt încă pe proba specială de 255 km și dovedesc un ritm bun. Bravo mecanicilor și lor – după ce rulează sute de km per etapă, în aceste prime zile au și fost nevoiți să lucreze la mașini, când în bivuac erau sub 10 grade Celsius. A fost foarte frig în nopțile din primele zile ale Raliului Dakar, pentru că s-a mers către nord/nord-est, bivuacul de aseară și cel din această seară fiind aproape de granița Arabiei Saudite cu Irak și Kuweit”.

Tot marţi, echipajul Iacob Ilie Buhai Hotea/Tudor Turdean s-a clasat pe 73, la 2 h 10 min 37 sec de Sainz.

La general, echipajul Ban/Ion se află pe 72, la 24 h 05 min 09 sec de lider, iar Buhai/Turdean ocupă poziţia a 77-a (din 87 de echipaje rămase), la 30 h 06 min 09 sec de lider.

După etapa de luni, Cheloo a avut un mesaj pentru fani, care poate fi urmărit în clipul de mai jos. „Vreau să le mulţumesc oamenilor care ne urmăresc, de-acasă. Sungurul lucru important, am terminat o zi de Dakar în timpul maxim acordat, am pierdut un singur CP (punct de control) şi nu mi-am pierdut poziţia pe road-book. Restul e o poveste gonflabilă. Vă mulţumesc frumos, abia aştept să mă întorc„, a transmis Cheloo.

Citeşte şi Cheloo continuă aventura prin deşert. Artistul a încheiat şi etapa a doua de la Raliul Dakar, cu trei locuri mai sus decât în prima etapă

Miercuri este programată etapa a patra, Al Qaysumah – Riad, în lungime totală de 707 km, din care 465 km cronometraţi.