Accident cumplit pe A1. Două TIR-uri s-au ciocnit în zona municipiului Sibiu, un tânăr șofer de 23 de ani a murit

Un accident cumplit s-a petrecut pe autostrada A1, în zona municipului Sibiu, sensul Sibiu – Sebeș. Un șofer de TIR s-a stins din viață după ce s-a ciocnit cu un alt TIR.

25 iul. 2023, 08:35
Accident cumplit pe A1. Două TIR-uri s-au ciocnit în zona municipiului Sibiu, un tânăr șofer de 23 de ani a murit

Accident cumplit pe A1. . Două TIR-uri care transportau colete s-au ciocnit pe A1. Unul dintre ele era condus de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Ialomița, iar celălalt de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Cluj.

Citește și Lamborghini Aventador făcut scrum după o cursă nebună cu peste 200 de km/oră. Imagini dramatice de la locul accidentului

Șoferul în vârstă de 23 de ani a avut nevoie de descarcerare, acesta fiind inconștient și încarcerat. Bărbatul de 23 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia.

Celălalt șofer a fost evaluat medical la fața locului, refuzând transportul la spital.

Traficul e blocat total pe sensul Sibiu – Sebeș, deviat de la km. 254 (ieșire aeroport) la 270 (intrare Săliște) pe DN 1.

Citește și Cod roşu de intervenţie. Accident cu trei morţi în Neamț

Accident dramatic în județul Neamț. Trei oameni au murit

Un accident extrem de grav s-a produs sâmbătă după amiază pe drumul naţional 2 din judeţul Neamţ. Trei oameni au murit, după ce o motocicletă a lovit un biciclist.

Accidentul s-a produs în zona comunei Gherăeşti, pe drumul naţional 2-E85. Primele date de la faţa locului arată că o motocicletă a lovit în plin o bicicletă pe care se afla o femeie. În urma evenimentului, femeia de aproximativ 30 de ani a murit pe loc.

Pentru alte două persoane, echipajele medicale trimise la faţa locului au demarat manevrele de resuscitare chemând, între timp, şi elicopterul SMURD.