Cod roşu de intervenţie. Accident cu trei morţi în Neamţ UPDATE

Sfârşitul de săptămână aduce, din păcate, multe accidente foarte grave. Sâmbătă, pe mai toate şoselele ţării au avut loc evenimente rutiere neplăcute.

22 iul. 2023, 20:17

UPDATE –

A murit şi a treia persoană implicată în accidentul produs sâmbătă pe raza comunei Gherăeşti, judeţul Neamţ. Este vorba despre o femeia aflată pe motocicletă. Medicii SMURD Iaşi care au ajuns la faţa locului au încercat să o resusciteze, dar eforturile au fost zadarnice.

Un accident extrem de grav s-a produs sâmbătă după amiază pe drumul naţional 2 din judeţul Neamţ. Doi oameni au murit şi al treilea este în stop cardiac, după ce o motocicletă a lovit un biciclist.

Accidentul s-a produs în zona comunei Gherăeşti, pe drumul naţional 2-E85. Primele date de la faţa locului arată că o motocicletă a lovit în plin o bicicletă pe care se afla o femeie. În urma evenimentului, femeia de aproximativ 30 de ani a murit pe loc.

Pentru alte două persoane, echipajele medicale trimise la faţa locului au demarat manevrele de resuscitare chemând, între timp, şi elicopterul SMURD. Un bărbat de 38 de ani a fost şi el declarat decedat, iar la ora transmiterii acestei ştiri se încearcă resuscitarea celei de a treia persoane implicată în accident. Traficul rutier în zona accidentului este complet blocat.

Tragedie în Bacău. Patru victime, între care doi adulți și doi copii, și-au pierdut viața într-un tragic accident. Mașina în care se aflau a fost lovită de tren
Maramureş: Bărbat reţinut după ce a accidentat un pieton cu trotineta electrică şi a plecat de la locul accidentului

Un bărbat din Baia Mare a fost reţinut de către poliţişti după ce, săptămâna trecută, în timp ce se afla pe trotineta electrică, a accidentat un bătrân şi a plecat de la locul accidentului. Autorul accidentului a fost identificat vineri seară, la o săptămâna de la producerea evenimentului.

Accidentul a avut loc în ziua de 13 Iulie, în jurul orei 11:00, pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare. Bărbatul aflat pe trotineta electrică a lovit un bătrân de 86 de ani, care traversa strada, conducătorul trotinetei plecând de la locul accidentului.

El a fost identificat vineri seară şi reţinut pentru infracţiuni de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Traficul feroviar a fost blocat intre Braşov Triaj şi Hărman, după ce o persoană a fost lovită de tren

Circulaţia trenurilor este oprită, sâmbătă, începând cu ora 12:00, între staţiile de cale ferată Braşov Triaj şi Hărman, după ce un tren de persoane a lovit mortal un bărbat.

„Circulaţia feroviară între Brasov Triaj şi Hărman este oprită, începând cu ora 12.00, din cauza unui accident mortal. Trenul IR 12534 a surprins pe linia de cale ferată o persoană de sex masculin, pe care a accidentat-o mortal”, transmit oficialii CFR.

O mamă a doi copii, care urma să mai aducă pe lume o fetiţă, a fost ucisă într-un accident rutier. „Raiul a câștigat un înger, să se odihnească alături de fiica ei”

Aceştia precizează că traficul feroviar în zonă va putea fi reluat după ce ajung la locul accidentului reprezentanţii ISU şi cei ai Parchetului, organe abilitate în derularea procedurilor aferente în caz de accident.

Staţionează la momentul actual doar trenul IR 12534, implicat în accident, acesta urmând să-şi reia circulaţia după avizul reprezentanţilor Parchetului.