Accident cumplit pe A1. O fetiţă de doi ani şi mama acesteia au murit VIDEO

Un accident grav a avut loc în noaptea de luni spre marţi, pe autostrada A1. O fetiţă în vârstă de doi ani şi mama acesteia au murit. Accidentul s-a petrecut în zona municipiului Piteşti şi au fost implicate un autoturism şi un autocamion. 

18 aug. 2020, 04:40
Accident cumplit pe A1. O fetiţă de doi ani şi mama acesteia au murit VIDEO

Tragedia s-a petrecut în zona kilometrului 108. La faţa locului au intervenit o autospecială pentru descarcerare, una pentru stingerea incendiilor şi două echipaje SMURD.

Potrivit primelor informaţii, şoferul autocamionului ar fi efectuat o manevră de întoarcere după ce s-a încadrat greşit pe autostradă, iar autoturismul nu a putut evita impactul şi a intrat în coliziune cu remorca, trecând pe sub partea din spate a acesteia.

Fetiţa de doi ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa. Mama sa, aflată pe locul din dreapta faţă, a fost găsită inconştientă şi a fost transportată la spital, unde ulterior a fost constatat decesul.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a fost transportat şi şoferul autoturismului, care era conştient la sosirea echipelor de salvare.

Până la finalizarea intervenţiei, traficul rutier a fost complet blocat pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1, fiind deviat pe o rută ocolitoare.

Citeşte şi Un motociclist în vârstă de 25 de ani a murit într-un accident rutier în Iaşi VIDEO