Accident de coșmar pe calea ferată Galați-Bârlad. Trenul a lovit din plin un excavator, șoferul a murit

Un accident înfiorător a avut loc, marți, pe calea ferată Galați-Bârlad. Șoferul unui buldoexcavator a decedat, după ce vehicolul a fost lovit un plin de tren.

14 sept. 2021, 18:11
Accident de coșmar pe calea ferată Galați-Bârlad. Trenul a lovit din plin un excavator, șoferul a murit

Un accident îngrozitor a avut loc pe calea ferată Galați-Bârlad, unde un tren a lovit din plin un excavator, iar în urma impactului, șoferul autovehiculului a murit.

Echipajele SMURD s-au deplasat la fața locului, însă medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat.

Accidentul s-a produs la Foltești, în județul Galați, unde bărbatul de 55 ani, care conducea buldoexcavatorul, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată și a fost lovit în plin de trenul care circula pe relația Galați – Bârlad, potrivit Pro Lider FM.

Potrivit primelor date, se pare că șoferul nu s-a asigurat în momentul în care a traversat calea ferată. Mecanicul de pe locomotivă va fi anchetat de Poliția Transporturi Galați, potrivit realitatea.net.

Accident grav în Argeş. O mașină a ieșit de pe șosea, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ

Accident grav în Argeş.

Un şofer în vârstă de 50 de ani a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina într-un şanţ.Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă.

Accidentul s-a petrecut în comuna Mihăieşti. Bărbatul a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe șosea, a izbit un cap de pod metalic și s-a răsturnat în șanț, cu roţile în sus. În urma impactului, şoferul a suferit fractură de femur şi numeroase traumatisme, potrivit stirileprotv.ro.

Acesta le-a spus poliţiştilor că a adormit la volan şi că nu-şi mai aminteşte nimic.

Bărbatul nu consumase alcool înainte să se urce la volan.

Accident spectaculos în Vâlcea, provocat de un adolescent de 16 ani. Tânărul a căzut cu maşina de la 20 de metri, de pe un pod

Un adolescent de 16 ani a căzut cu mașina de pe un pod, de la aproximativ 20 de metri înălţime, în localitatea Daești – Fedeleșoiu, din judeţul Vâlcea.

„Un autoturism a părăsit drumul de pe pod. Este anunțată o singură victimă, conștientă, încarcerată (autoturismul a căzut în gol de la aproximativ 20 m înălţime).

Pompierii militari se deplasează cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Autoturismul este pe uscat, a căzut pe roţi. Persoana a fost extrasă din autoturism şi a fost predată unui echipaj SAJ, cu medic“, au fost primele informaţii oferite de ISU Vâlcea.

 


loading...