Accident grav în Argeş. O mașină a ieșit de pe șosea, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ

Un accident grav s-a petrecut în judeţul Argeş. Un şofer a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ de pe marginea drumului. Bărbatul adormise la volan.

14 sept. 2021, 09:05
Accident grav în Argeş. O mașină a ieșit de pe șosea, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ
Accident grav în Argeş. O mașină a ieșit de pe șosea, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ

Accident grav în Argeş. Un şofer în vârstă de 50 de ani a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina într-un şanţ.Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă.

Accident grav în Argeş. Şofer rănit grav

Accidentul s-a petrecut în comuna Mihăieşti. Bărbatul a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe șosea, a izbit un cap de pod metalic și s-a răsturnat în șanț, cu roţile în sus. În urma impactului, şoferul a suferit fractură de femur şi numeroase traumatisme, potrivit stirileprotv.ro.

Acesta le-a spus poliţiştilor că a adormit la volan şi că nu-şi mai aminteşte nimic.

Bărbatul nu consumase alcool înainte să se urce la volan.

Citeşte şi El e tânărul care a murit în accidentul de motocicletă din Iaşi. Cosmin avea doar 23 de ani

Accident spectaculos în Vâlcea, provocat de un adolescent de 16 ani. Tânărul a căzut cu maşina de la 20 de metri, de pe un pod

Un adolescent de 16 ani a căzut cu mașina de pe un pod, de la aproximativ 20 de metri înălţime, în localitatea Daești – Fedeleșoiu, din judeţul Vâlcea.

„Un autoturism a părăsit drumul de pe pod. Este anunțată o singură victimă, conștientă, încarcerată (autoturismul a căzut în gol de la aproximativ 20 m înălţime).

Pompierii militari se deplasează cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Autoturismul este pe uscat, a căzut pe roţi. Persoana a fost extrasă din autoturism şi a fost predată unui echipaj SAJ, cu medic“, au fost primele informaţii oferite de ISU Vâlcea.

Citeşte şi Accident grav în Orşova. Şofer de TIR blocat în cabina distrusă şi agăţată de liniile de înaltă tensiune

La locul acestui accident au ajuns şi polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea. Din primele date, se pare că la volan se afla un tânăr de 16 ani, care era singur în mașină. Acesta ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi căzut cu masina într-o râpă. Victima a fost transportată la spital, scrie Gazeta de Sud.

România are cea mai ridicată rată a deceselor în accidente din Uniunea Europeană, cu 85 de morți la un milion de locuitori în 2020, potrivit datelor publicate de Comisia Europeană.

În 2020, când au fost în vigoare restricții de circulație, în timpul pandemiei de coronavirus, numărul deceselor a scăzut cu 12% și a ajuns la cel mai scăzut nivel din istoria României.

Patru oameni îşi pierd în medie viaţa în fiecare zi în accidente rutiere, din cauza vitezei și neatenției la volan.

În total, în România au murit 1.864 de persoane din cauza unui accident rutier în 2019, în scădere faţă de 2009, când au decedat 2.797 de persoane pe şoselele din România.